Giveaway la maison victor patroon

Wat kan je winnen? 
Het patroon van de Rianne jurk (een sportieve sweaterjurk) én het patroon van de Jessy jurk (een elegante zomerjurk)


Wat moet je daarvoor doen? 
Onderaan dit blogbericht reageren welke van de 2 patronen je wil winnen + welke creatie van mijn hand van lmv je voorkeur wegdraagt. Je ziet hieronder een aantal voorbeeldjes, maar je kan in mijn blog rechts in de tagbalk lmv terugvinden bij het cijfertje 23. Als je daarop klikt, zie je al mijn creaties uit LMV op een rijtje. Je kan dan nog wel een paar keer op 'Oudere berichten' moeten klikken eer ze allemaal de revue passeerden. :)


Wie niet voldoet aan de 2 voorwaarden, doet niet mee met de wedstrijd.

That's it! Je kan meedoen tot 23/3. Als je ook via mijn Instagram meedoet, krijg je een extra deelnamekans! Op 24/3 kondig ik de winnaar aan. Stay tuned!
16 opmerkingen

 1. Ik kan niet kiezen tussen Lara (die wil ik al zoooooo lang maken) en de candy jurkjes... Die laatste zijn ook leuk. Jessy is vrees ik niks voor mijn figuur, riante wil ik wel eens maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben doorgescrold tot helemaal op het einde, en heb getwijfeld over de Harley top. Maar aangezien je dat zelf een flop noemt, ga ik toch voor de Lora jurk die je vorige maand tijdens het naaiweekend maakte, die vond ik toen al prachtig.
  En dat patroontje van de Jessy jurk wil ik wel winnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik denk dat ik beide patroontjes heb, dus ik doe niet mee met de give away, maar dat neemt niet weg dat ik jouw Kyoto jurk wil nomineren als mooiste LMV creatie. Ik heb hem, als ik het juist heb, mogen bewonderen op de blogmeet. Die staat jouw echt heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind jouw (aangepaste) versie van de Chess sweater mooi! Staat ook nog op mijn lijstje. En wie weet ook wel de Rianne. Wil ik wel proberen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan niet kiezen!! Vind ze allebei super leuk, vind alleen bij de Rianne jurk de onafgewerkt tailleband niet zo mooi. En met het oog op het mooie weer wat hopelijk snel terug komt zou ik toch heel graag de Jessy gaan maken. Ziet er uit als een heerlijk jurkje!! Van wat jij gemaakt hebt vind ik de Candy dress erg leuk. Die ligt momenteel op mn naaitafel klaar om voor mn dochtertje te gaan maken!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Awel dat was nog ni zo simpel om te kiezen welke van je LMV creaties ik het leukst vind.
  Maar ik denk dat ik voor u lora jurk 2 ga :) (beetje jaloers de mijne flopte helemaal)

  En stiekem hoop ik de jessie jurk te winnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hou van jouw Pam top! Zelf heb ik ook een poging gewaagd, maar het goedkope stofje van het stoffenspectacel glibberde zo hard dat ik het hele onding in de vuilbak heb gegooid. Misschien ooit opnieuw met betere stofje, zoals jij! Graag ga ik voor het Jessy patroon.. ik voel de zomer al komen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wij hebben zowat dezelfde smaak maar ik vind jouw pam top echt mooi, zou zo in mijn kleerkast passen! Ik ding graag mee vr de rianne want die maakte ik nog nooit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je Pam top super! Maar vind wel meerdere dingen leuk, maar heb uiteindelijk een keuze kunnen maken :) (morgen zou die mss anders zijn, lol, wispelturig noemen ze dat)
  Ik doe ook graag mee voor de Rianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe mee voor de Jessy!! Die ben ik al zolang aan het maken, maar het komt er maar niet van! Misschien is dit wel de 'schop onder mijn gat' die ik nodig heb.
  en voorwaarde 2: De Jessy! Omdat ik het kleedje zo zou kopen als het voor mijn neus in de rekken hing.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo de candybar jurk staat al lang op mijn verlang lijstje voor de Girls. ...
  en als ik mag kiezen.voor mezelf dan zou ik.voor de jesse jurk gaan �� ik voel.de zomer al komen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei is candy jurk ipv candybar... woordenboek was weer sneller dan ik ��

   Verwijderen
 12. Ik wil graag de Jessy winnen! Die vind ik echt prachtig. De Rianne heb ik uiteraard al haha (zie mijn naam..)
  Jouw Jessy is mijn favoriet! Heel erg mooi, hopelijk kan ik er zelf binnenkort ook een maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hi, ik hoef ze niet te winnen, heb alle LMV's ;-) maar wil toch even zeggen dat ik het mooie exemplaartjes vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind de candy jurk met het panda stofje echt te schattig en leuk! Mooi gemaakt allemaal hoor, ik vind dat je een goede smaak hebt voor de stofkeuze. Wat de giveaway betreft: ik zou de Jessie jurk graag willen maken :)

  BeantwoordenVerwijderen