Blogster in de bloemetjes

Bij de suggestie van 40dagenbloggen stond: 'Zet eens een andere blogger in de bloemetjes. Schrijf hem/haar een soort van bloggersliefdesbrief'.

Ahum, een liefdesbrief zal het niet worden, maar deze eerste 'blogster in de bloemetjes' verdient echt wel een bloementuin.

Het is iemand die ik al heel erg lang volg, en ze was 1 van mijn grote voorbeelden toen ik begon te naaien. Ondertussen heb ik ze ook al persoonlijk leren kennen, en gaan we 1 keer per jaar samen op naaiweekend.

Het is iemand wiens goedkeuring ik erg op prijs stel, en ze zal haar voor- of afkeur ook duidelijk laten blijken, dus da's geen probleem. Iemand die houdt van kleurtjes (net zoals ik) en ook es wat durft op naaigebied.

Iemand die altijd goed wil doen voor een ander, maar zich ongemakkelijk voelt als iemand iets doet voor haar. Sorry voor dit bericht alvast :p

Iemand die zich al vaak heeft ingezet voor goede doelen.

Iemand met een heel groot hart, waar gemakkelijker op getrapt kan worden dan je zou denken.

Iemand die niet alleen naait, maar ook haakt, knutselt ...

Iemand met verschillende leuke tutorials op haar blog!

Iemand met de slogan Sewing forever, housework whenever - zalig, en ik ga helemaal akkoord!

Die iemand is toevallig jarig op 13 maart, dus moest je haar wat verjaardagswensen willen sturen, weet je waar je moet zijn: hier!Wie wil jij wel eens in de bloemetjes zetten en waarom?


4 opmerkingen

 1. Dit is echt een prachtig bericht Davina, en een heel origineel en goed idee! Mamadammeke was ik wel al tegen gekomen, maar nu ga ik haar volgen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ik las u titel en vroeg me al af of het over Ellen zou gaan :)
  Het is een schatje, net als jij lieve Davina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! Ik ken Ellen nog niet zo goed, maar bij deze al wat beter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Davina!!! Ge doet me bijna *aja, want ik ween nooit :p * wenen op mijn dagelijks Bloglovinrondje!!! Wat lief!!! <3 <3 <3
  Ik ga het nog even vijf keer herlezen :p.

  BeantwoordenVerwijderen