Rianne jurk en een giveaway op komst!

 Een eenvoudige sweaterjurk, dat stond hier nog op het verlanglijstje. Ik won onlangs bij MamC een bon van Mon Depot en kocht daarmee deze heerlijke sweater van Baba. Bij patroonsuggesties staat de Riannejurk, en wie ben ik om daar tegenin te gaan? :)


Het patroon van de Riannejurk kreeg ik al een hele tijd geleden van LMV, om weg te geven aan mijn trouwe lezers, dus hou de blog in de gaten, want er komt binnenkort een giveaway aan! :)


De Rianne zit op een tweetal uurtjes in elkaar, dus een ideaal projectje voor een avondje naaien. Ik was echter geen fan van de brede en onafgewerkte halsopening, dus ik maakte er nog een halsboord voor, om toch net dat mooiere resultaat te verkrijgen.

Ik zie nu na het nemen van de foto's wel dat hij redelijk opstaand is, dus ik denk er nog een neepje in te stikken om dat te verminderen...

Voor de rest volgde ik gewoon braaf de instructies. Ik denk dat vaak, dat iedereen die goed kan luisteren en instructies volgen, waarschijnlijk ook wel goed kan naaien. Of is er toch nog ander talent dat meespeelt? ;)

De mouwen zijn aansluitend, en daar moet je van houden. Ik vind dat wel eens leuk, gelukkig. :)


Wat vinden jullie? Mag ik hiermee buiten komen? :) Let aub niet op mijn blik en kleur, de foto's zijn genomen nadat ik net een weekje ziek ben geweest met griep + keelontsteking...

PS:
Patroon: Rianne jurk uit La Maison Victor jan/feb 2015 hier te koop of vanaf 17/3 te winnen op deze blog
Stof: sweater van Baba, van bij Mon Depot6 opmerkingen