frustratie van de week

Zorgt dat 40 dagen bloggen er niet voor dat mensen nu minder vaak op mijn blog gaan lezen omdat het té druk is en niet altijd even naaigerelateerd?

Als je dit leest, laat je mij dan even eerlijk weten hoe jij er tegenover staat? Ben jij een nieuwe lezer en ben je van plan om te blijven hangen? Ben je een trouwe volger en vind je al die berichten maar niks? Of vind je het net wel leuk?

40 dagen bloggen: 19/40
skipdagen: 0/6

14 opmerkingen

 1. Ik volg je al langer en lees je berichten via mijn bloglovin' feed. Staat er iets tussen dat me minder aanspreekt, dan lees ik het niet helemaal. Ik vind het leuk dat er tijdens 40 dagen bloggen andere onderwerpen aan bod komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben een nieuwe lezer, ik kende je blog wel al maar ik volg je nu via bloglovin.
  Zelf merk ik dat ik meer lezers heb, maar reacties komen er nog steeds niet bepaald veel. Ik vind dat wel jammer, ik vond dat er in de fb-groep behoorlijk wat dynamiek is, maar dat is wat stilgevallen, en ik heb niet de indruk dat veel 40 dagen bloggers elkaar lezen. Jammer.
  Ik heb in mijn feedly een hele hoop blogs toegevoegd, na de 40 dagen bloggen ga ik kijken welke ervan ik echt leuk vind, en welke gaan sneuvelen.
  Jou blijf ik alvast volgen :-)
  En op zich vind ik het 40 dagen bloggen echt wel plezant. Ik heb er zelf veel plezier aan, als ik bepaalde van mijn lezers erger met "teveel blogberichten": het is mijn koninkrijk en ik doe er wat ik wil ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken je niet persoonlijk, dus ben ik je blog beginnen volgen om de naaicreaties te zien. De 40 dagen laat ik aan mij voorbij gaan ... tenzij het over naaien gaat natuurlijk ....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt een naaiberichten lezer, ik volg eigenlijk ook geen andere blogs dan naaiblogs. Niet naaigerelateerd wordt door mij dus wel minder gelezen, maar ik ben mogelijk wel een uitzondering. Ik heb vaker discussies op blogs gelezen die een tijd naaiblog waren maar toen meer moederblog werden en dat niet alle lezers dat waardeerden, maar zommige weer juist wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben géén - maar dan ook écht geen - fan van 40 dagen bloggen. Ik vind dat er soms echt wel berichten verschijnen die het scherm anders niet gehaald hadden. Ik besef goed dat dat aan mijn zwart-witte gedrag ligt, vanaf het moment dat ik nog maar iets hoor van 40 dagen bloggen, is dat voor mij vaak een reden om net niet te gaan lezen die periode.
  Ik kies er sowieso voor om vooral naaiblogs te lezen, dat is een bewuste keuze. Ik heb de indruk dat algemeen het reageren er erg vaak bij inschiet, daarom doe ik mijn best om bij de dingen die ik plezant vind, ook een berichtje na te laten :).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg je al langer (via bloglovin) maar ik lees ook eigenlijk enkel de naaigerelateerde berichten (een enkel persoonlijk bericht daargelaten). Ik skip dus ook de 40 dagen bloggen berichten. Ik vind dat zo geforceerd, bloggen omdat het moet. Het voegt wat mij betreft niet zoveel toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees idd amper die 40 dagen bloggers... Ik ben niet zo aan bloggen om te bloggen omdat het "moet".
  Sorry de snorry!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg ook enkel de naaigerelateerde berichten. De andere post start ik meestal met het lezen van de eerste paar regels, maar lees ik haast nooit volledig tot het einde.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe zelf niet mee aan die 40 dagen, niet genoeg inspiratie, andere prioriteiten. Ik lees op vele plaatsen mee, maar het hangt een beetje van de inhoud af. Soms pas ik. En ik laat niet altijd een boodschap na.
  Dus eigenlijk niet anders dan de rest van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik snap dat het als blogger een leuke uitdaging is, maar als er veel bloggers die je volgt dat doen, is het echt wel een beetje een overkill in de Bloglovin' feed. Ik markeer de meeste niet-naaigerelateerde posts vrolijk als 'gelezen' :-), dus verder geen probleem ofzo ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik volg je al even en volg eigenlijk alleen naaiblogs. De 40 dagen bloggen vind ik wel leuk, je leert de persoon achter de blog net iets anders kennen. En wat me niet interesseert, lees ik niet. Maar ik erger me er ook niet aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Eerlijk gezegd vond ik het raar dat er opnieuw een 40 dagen bloggen kwam, want vorig jaar hoorde ik van bloggers die meededen ook al dat er minder gelezen en minder gereageerd werd.

  Zelf las ik vorig jaar zeker ook niet alles en ik merk dat ik dit jaar nog veel meer oversla... Ik lees het liefst naaiblogs, al neem ik zo nu en dan wel de tijd om eens een niet naaigerelateerd bericht te lezen als het onderwerp me echt aanstaat. Nu zijn het er ineens zoveel op mijn feed en vaak dingetjes die duidelijk echt geschreven werden om die 40 dagen te kunnen vullen. En ja, dan wordt dat wel eens overgeslagen.

  Zelf ben ik iemand die niet wakker ligt van regelmaat en verplichtingen bij het bloggen. Het moet vooral leuk zijn voor jezelf en dat komt dan ook over in je berichten. De ene keer is dat meermaals per week, de andere keer hoor je eventjes niks van mij. Volgens de blogbijbels is dat ook niet goed voor je lezers, maar gewoon doen waar jij je lekker bij voelt!

  Maar verder, 't is niet omdat ik nu hier en daar een bericht oversla dat ik je niet meer graag volg, zeker niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik volg je al een hele tijd. Ik lees jouw berichten over naaien graag.
  Je vraagt het, dus je krijgt een antwoord.
  Neem het volgende niet persoonlijk ...
  Ik haat 40 dagen bloggen uit de grond van mijn hart. Mijn bloglovin feed wordt dan overstelpt met posts die nergens over gaan. Ik vind het echt niet tof dat de dingen die ik wel wil lezen in die massa verloren gaan.
  Hetzelfde geldt voor uitgebreide blog tours. Iets dat ik meer dan 3 keer in mijn feed zie verschijnen ... nope ik heb het gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb het niet zo begrepen op 40 dagen bloggen, en lees dus normaal (behalve deze keer) omdat ik het al kon opmaken uit het kleine stukje dat Bloglovin me liet zien) alleen verder als het naaigerelateerd is (en dan liefst nog voor vrouwen of jongens ;-) ). Dat is de reden dat ik zelf blog, en dat ik andere blogs volg, en ik hou me daar doorgaans wel aan! Dus 40 dagen bloggen, voor mij hoeft het niet!

  BeantwoordenVerwijderen