Wool + Wax tote

Ik hou van de blogwereld. Zeker als mensen ergens over bloggen, en ik daarop instant verliefd word. Als ik niet anders kan dan het patroon waar ze over bloggen onmiddellijk aan te kopen en er dan ook nog (redelijk) snel aan begin. Zo ging het ook met deze tas.


Ik zag hem hier bij Jace did it en ging onmiddellijk overstag. De 'wool' waarover sprake was, lag nog in mijn stoffenkast, nadat ik er een winterjas mee maakte, en vond ik echt voorbestemd om een tas te worden. De wax en fournituren kocht ik er nog bij, maar een bezoekje aan K-bas en de Stoffenmadam later, was alles 'in de sjakosj'!


De buitenstoffen en hengsels waren dus vrij snel gekozen. De binnenstof echter, dat was een ander paar mouwen. Ik wou per se iets uit mijn eigen stoffenvoorraad gebruiken, maar vond niet direct iets dat paste bij grijs en zwart. Tot ik dit pinguïnstofje in mijn handen kreeg. 


Het geeft het geheel een speelse toets en het past wel bij het winters karakter van deze tas, toch? Allee, ik zie mezelf deze tas niet in de zomervakantie mee naar het strand nemen, met dat warme wolletje aan de buitenkant dus: win win!


Allee, laat die sneeuw nu maar komen. :p


PS: 
Patroon: Wool + wax tote van Noodlehead
Stof: waxed cotton van K-bas, alsook de versteviging
         'wool' had ik nog over van mijn winterjas, van Stof op zolder
         de lederen hengsels zag ik bij de Stoffenmadam hangen. 

4 opmerkingen