Sew Challenge - the swap

Voor deze editie van de Sew Challenge gooide ik het eens over een andere boeg en organiseerde ik een swap. Per twee werden blogsters aan elkaar gelinkt. Onderling kon dus alles afgesproken worden, zodat eventuele teleurstellingen achteraf geminimaliseerd konden worden. :)

Ik koppelde op volgorde van inschrijving, dus de eerste die zich inschreef werd met mij gekoppeld, en dat was de immer enthousiaste Delphine!

We spraken een budget af van rond de 15 euro en we zouden iets maken voor in elkaars naaikamer. Allebei stuurden we foto's op en gaven we wat tips. Daarna was het spannend afwachten!

Op 30 oktober spraken we af bij de Stoffenmadam in Lier. Daar moest ik effen zwarte tricot hebben, maar laat ons zeggen dat die 83 euro niet alleen voor de zwarte tricot was, haha. Ik kocht er nog verschillende andere pareltjes, die ik hoop snel te kunnen verwerken en erover te bloggen.

Maar goed, terug op het hoofdspoor.
Het laatste weekend van oktober ging ik op naaiweekend, en ik stak alle projectjes voor de swap dus netjes in een zakje. Nu liet ik dat zakje toch wel niet thuis liggen zeker, tssss.
Maandagochtend moest ik dus nog alle cadeautjes maken!

Ik maakte:
- twee kleine mandjes om kleine spulletjes te bewaren

- een grote mand om grote spulletjes in te stoppen
- een speldenkussen in een mok (niet super bijpassend, maar ik moest het doen met wat ik in huis had...) en een doosjes speldjes met mooie uiteindes, dat ik kocht bij Babarum.


- haar (blog)naam uit flex. Die kan ze dan ofwel op een stuk stof strijken en ophangen in een kadertje in de naaikamer, ofwel op een T-shirt of trui.

Van Delphine kreeg ik:
- een tas om die gekochte stofjes van bij de Stoffenmadam veilig naar huis te transporteren (en dat was nodig, ahum)

- een speldenkussen

- een speldenkussen voor aan mijn naaimachine


 
- een zakje voor mijn scharen

Ik ben heel content! Het ene speldenkussen heb ik direct aan mijn naaimachine gehangen en het is er niet meer afgehaald. De grootte is perfect.

Het zakje voor de scharen heb ik ook al direct gebruikt. Zo moet ik ze niet meer 'los' in mijn naaikoffertje vervoeren en gaan ze hopelijk ook wat langer mee.

Benieuwd naar de andere dames die swapten?
Op deze blogs lees je er meer over:
woohoo by Davina * just Delphine * blogrevolution * c'est Saar * hutse pruts * sewingalacarte * de zussen (2 blogberichten!) * voor Milo * katrienette * de rode draad van tante Kaat * la vie de lady rose * stoffenspulletjes * 196

10 opmerkingen

 1. Leuk om de spulletjes in gebruik te zien. De mijne worden ook al vlot gebruikt. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gekozen dat stofje voor die mandjes. En dat speldenkussen in een tas is ook een tof cadeau-idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke ruil. Jullie hebben elkaar echt verwend en verrast. Het speldenkussen voor aan de naaimachine is echt een vondst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, daarvoor dient dat lintje aan het speldenkussen, zo praktisch! Je mandjes zijn geweldig en zo'n speldenkussen in een tas zou ik ook nog wel willen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oohh hoe leuk! Tof om eens voor de naaikamer te naaien. Zou ik ook eens moeten doen �� merci voor de organisatie! Vond het leuk om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super jullie hebben elkaar nogal verwend! Kei tof

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En ik ben getuige. Ik zag het speldenkussen en het schaarhoesje in gebruik ;)

  Leuk om iets voor de naaikamer te maken. Daar geraak ik voor mezelf helemaal niet aan toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Da's een leuk idee, naaien voor de naaikamer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Stuk voor stuk toffe presentjes! En een applaus voor de organisatie!

  BeantwoordenVerwijderen