blogmeet: het verslag

Gisterenavond ging de derde blogmeet die ik organiseerde door.

Er waren bijna 30 deelneemsters en het was wederom een supergezellige avond.
Ik gaf deze keer nog wat meer uit handen en wil graag Stephanie, Sarah en Delphine bedanken voor hun hulp.

En ook een dikke, maar dan ook héél dikke dankjewel voor het supercadeau dat ik in ontvangst mocht nemen. Jullie kennen mij echt al zo goed, niet te doen!
Een persoonlijk cadeau, daar hou ik zo van! Een vlaggenlijn met een vlagje van zo veel deelneemsters, dat vind ik echt top! Nog een bijkomende merci aan Delphine voor het aan elkaar naaien en aan Lieve voor de biais!


Hoe die avond er zo ongeveer uitzag?

We zetten ons buiten, in het zonnetje, dat was heerlijk! Een grote kring, tafel in het midden met wat chippekes op en klaar.


We begonnen met een ludiek spel - georganiseerd door Delphine en Sarah - waarbij veel gelachen werd. Schootjezit bij iemand die je niet kent, 't is eens iets anders, haha.
De waardebon van Pieke Wieke begint al een vaste waarde te worden ondertussen. Iedereen die wilt, kan een kansje wagen op een grote bon. Per 2 euro krijg je 1 lootje. Je koopt zoveel lootjes als je zelf wilt, maar des te meer lootjes, des te meer kansen natuurlijk. Als alle centjes geteld zijn (want die tellende spaarpot van het Kruidvat werkt na 3 edities nog steeds langs geen kanten, haha) weten we hoeveel de waardebonnen waard zijn en schrijft Lieve dit uit. En dan worden er 2 heel gelukkige winnaars getrokken. :D
Dit keer waren dat Kim en Heidi die elk een bon van €55 mogen verzilveren bij Pieke Wieke.

 Sarah en Delphine organiseerden ook op voorhand een swapje, dus de dames die daaraan meededen gingen ook met een leuk handgemaakt hebbedingetje naar huis. Ik maakte een eenvoudig ritstasje uit kurk voor Ivy en kreeg een toilettasje van Barbara.

Stephanie organiseerde voor de 2e keer een stoffenruilspel, waardoor iedereen met een ander stofje naar huis ging dan dat ze naar de meet vertrok. Bij sommigen was het een positieve ruil, andere dames gaan zich nu ongetwijfeld afvragen wat ze in godsnaam met dat lapje moeten doen. :D

Ik nam een oud Bingospel mee en we plakten allemaal een nummertje op. Toen deden we van ouderwets bingootjedraai (zonder kaart) en wiens nummertje eruit gerold kwam, mocht van de enorme prijzentafel iets kiezen.
Ik ging naar huis met een bon van Soft Cactus. Met de nieuwe collectie die binnenkort uitkomt, is dat handig meegenomen. :) 


Voor het eerst koppelde ik blogmeet en Sew Challenge nauw aan elkaar. We bogen ons op de blogmeet al over criteria voor elkaar. Ik hou me deze week nog bezig met de overige prijzen te verdelen onder de deelneemster die niet aanwezig konden zijn op de blogmeet. 

Nu neem ik even de tijd om alles verder voor de Sew Challenge te regelen. De blogsters die meedoen aan deze uitdaging, krijgen 3 criteria op waaraan hun creatie moet voldoen. Deze creaties zullen worden geblogd tussen maandag 14 augustus en maandag 18 september. Je kan ze dan ook op Instagram terugvinden met de hashtag #sewchallengeaccepted.

Op deze foto zie je wat ik allemaal mee naar huis nam gisteren.
Linksboven mijn bestelling van bij Pieke Wieke (stofje en porseleinstift), bovenaan in het midden mijn stofje van juffrouw Kersjes, rechtsboven mijn bestelling van babarum
Linksonder de vlaggenlijn, in het midden de bon van soft cactus en het stofje dat ik kreeg van de stoffenruil, en het stofje dat ik moet gebruiken voor mijn Sew Challenge. En helemaal rechts het ritstasje dat ik van Barbara kreeg.

Voor deze editie werd rijkelijk gesponsord. Ik kan deze sponsors niet genoeg bedanken, dus zet ze dan ook graag een keer in de verf.
Een overzichtje van alle sponsors, in willekeurige volgorde:

12 opmerkingen

 1. Het was een hele toffe avond Davina! Ik vond het geweldig er bij te kunnen zijn. Bedankt voor de organisatie. Je was als organisatrice ook heel ontspannen, erg leuk. Het was ook fijn je in 't echt te leren kennen. Ge zijt een toffe madam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zag er weer heel leuk en gezellig uit. Ik hoop er volgende keer een keertje bij te kunnen zijn. Ik hoop alvast op een volgende editie waarnaar ik kan komen. Top !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de organisatie! Het was fijn erbij te kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt Davina!
  Het was een hele gezellige avond! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. P.S. ik zie dat jij met mijn metertje stof bent overgebleven ;-) Leuk!

   Verwijderen
 5. Bedankt voor de organisatie. Het was opnieuw top, leuke locatie ook. De tijd vloog voorbij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nogmaals dikke merci voor de fijne avond lieve Davina!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zag er supergezellig uit! Volgende keer nog eens paraat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt voor de organisatie van weer een toffe avond !! En natuurlijk ook voor het ritstasje !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er een heel gezellige meet uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super organisatie!! Bedankt voor de leuke avond

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bedankt voor alle moeite en de gezellig avond Davina!

  BeantwoordenVerwijderen