Wil jij een leuke goodiebag winnen?

 Van vrijdagavond tot zondag in de late namiddag vertoefde ik samen met een twintigtal naaivriendinnen in een walhalla. Er waren stofjes, naaimachines, overlocks, projectjes, de hemel! Bovendien werd er geholpen, gelachen, gefotografeerd (soms tijdens dat lachen), geshopt, gekookt en uitgedeeld.

We maakten samen meer dan 100 dingen, hoe geweldig is dat seg! Er moest een panoramafoto genomen worden omdat alles niet op 1 foto paste, haha :D


 Er waren twee nieuwe mensen bij dit jaar (en Dominique moesten we missen omdat ze net bevallen was van een prachtige zoon), maar de rest van het team bleef onveranderd. Never change a winning team, zeker? Ik heb me zooooo hard geamuseerd! Ik was bijna omsingeld door Nederlandse vrouwen, maar ik merkte nog maar eens dat mijn 'vrolijke' (ahum) stijl heel erg aanleunt bij die van hen, alleen durf ik nog iets minder.


Op naaiweekend kregen we allemaal een geweldige goodiebag. Marie-Paule van SoPopoSew verwende ons nogal. Er zaten stofjes in, fournituren, een magazine en veel kortingsbonnetjes!
Wil jij ook kans maken op zo'n goodiebag? Vul dan de rafflecopter onderaan in! Des te meer entries, des te meer kans om te winnen uiteraard. En wie weet leer je zo nog wel interessante maar voor jou nog onbekende blogs kennen.

 Elke goodiebag ziet er uiteraard ietwat anders uit, maar  die hierboven was de mijne. Die hieronder is die van Marie-Paule:
Dit waren onze geweldige sponsors:

 FramaloStoffengallerijCompagnie MBrindille & TwigItch2stichMy childhood TreasuresStitchCas & NinaNominettePetite CoutureHet StoffenhuisAteljee PveritasStoffenmieFlow MagazineLanalottaMind the WhaleStoff.beKaatjesnaaiselsJuffertje UilFeeëriekeDen DepotModecouponMon DepotGallery FabricsFairy TailorsViolette field threadsOliver+SElegance & ElephantsBlank Slate PatternsMade It PatternsSofilantjesSomething NaaisPindanutjesSoft CactusKiwi FabricsMisses NeedleRosie & MeTillie & The ButtonsMalieke & Co en tot slot Babarum 

Wat ik uiteindelijk maakte van die gigantisch lange lijst die ik vorige week postte?
- een tas voor mijn collega
- een Wout hoodie voor Nik
- een troetelbeertrui voor Sam
- een troetelbeertrui voor Noa
- een longsleeve uit Ottobre voor mij
- een basic Julia voor mij
- een Julia met buidelzak voor mij
- een Lora jurk voor mij
en een babybroekje, uit restjes

Keep posted voor de blogposts met foto's dus, ik had enkel gehoopt op veel beter weer, aangezien ik niet beschik over een fotostudio thuis :p


a Rafflecopter giveaway

15 opmerkingen

 1. Wat leuk! Het lijkt mij zo leuk zo'n naaiweekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk. En volgens mij heb jij heel weinig geslapen als ik dat zo lees. Benieuwd naar de volgende blogs 😁😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit lijkt me zo leuk! Stiekem jaloers :p En wauw, zo'n geweldige goodiebag is altijd welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh zo jaloers op het week-endje weg...dat kan ik zo goed gebruiken want ik heb te veel projectjes dat ik wil maken maar de tijd en fut er niet voor om die 's avonds allemaal te maken^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel gezellig uit!! Lijkt me heerlijk om een stuk van wat je op de planning hebt, daadwerkelijk te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moest erg lachen om je "foto's van het lachen" stukje ;) Het was weer heerlijk meid en ik zoek volgende keer zeker weer een plekje bij je in de buurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou wat een werkje die rafflecopter maar ik volg iedereen nu :) De goodiebag lijkt me namelijk heel leuk om te winnen :)
  En als er nog eens iemand te kort is, ik hou me bijzonder hard aanbevolen om volgende keer mee te mogen :p

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amai wat een rafflecopter, maar ik heb het er voor over ;) En ik sta ook in rij om de volgende keer mee te gaan! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De meeste blogs volgde ik al maar nu de rest ook :) ik doe graag mee! Wij gaan volgende maand op weekend met onze naaitclub, zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk ! En weer wat blogs bij om te lezen !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me heel gezellig! Alleen, ik presteer niet zo goed in groep, dus ik denk dat het mijn creaties niet ten goede zou komen. Ik zou ook de helft vergeten in te pakken denk ik (warhoofd eerste klas)met frustratie als gevolg haha.
  Maar zo'n goodiebag lijkt me wel heel leuk om te winnen, dus ik doe graag mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen