snelle en gemakkelijke cadeautjes

Voor leerkrachten zijn dit drukke tijden. Examens verbeteren, het is niet op 1, 2, 3 klaar.

Toch moest ik vandaag nog voor een aantal cadeautjes zorgen. Stonden al eventjes op mijn to-do lijstje, maarja, dat uitstelgedrag he :p

Morgen ga ik op bezoek bij Corneel. Voor hem wou ik graag zelf iets maken, maar tijdsgebrek noodzaakte me om vandaag de mama op te bellen om te vragen wat ze echt nog nodig had dat ik van de winkel kon meebrengen. Dat bleken slabbetjes te zijn.
Ik kocht in Hema 6 gekleurde slabbetjes en personaliseerde deze toch met applicaties. Dan heb ik er toch iets aan gedaan he!Een vriendinnetje van Sam haar klas werd een aantal weken geleden grote zus. Kleine zus heet Norah, en Sam kreeg net zoals de andere kindjes in haar klas een zakje met snoepjes. Daar moest toch ook iets tegenoverstaan vond ik. Ik bootste het figuurtje zo goed als ik kon na. Enkel dat uiltje op zijn rug, dat heb ik opgegeven.


En dan werd er eind november nog een meisje geboren, Oona. Met haar papa heb ik eigenlijk nog weinig contact, maar als er een geboortekaartje in je brievenbus valt, kan je niet anders dan er iets voor terugdoen vind ik. Ook Oona kreeg een body'tje en een knuffelgirafje.

(Ik merk net dat ik geen foto nam van het knuffelgirafje.. En het zit al in de enveloppe...)

En nu hop, terug achter de verbetertafel!

1 opmerking