Secret Santa Swap - wat ik kreeg

Gisterenavond mocht ik eindelijk het pakje open doen van de Secret Santa Swap 2014. Het was echt mooi ingepakt, en dan nog eens elk cadeautje apart, met een post-itje erop, zalig!

Dit is een totaalplaatje van wat er allemaal in zat:
 Ik ga eventjes in detail:
Voor 'broertje' een tutdoekje, in de vorm van een robotje en in een robotstofje. De achterkant is groene badstof, zoals de handjes en voetjes.
 Nog voor 'broertje' een body'tje met de egeltjes die ik ook al eens flockte, met ons nieuwe gezinnetje erop :) En super adorable sokjes! :)
 Voor Sam ook een geflockt shirt, bijna identiek aan eentje dat ik ooit zelf ook maakte, we hebben duidelijk dezelfde smaak!
 En voor in onze zetel twee kussenhoezen in het kerstthema. Deze gaan zeker opgevuld worden met een kussen (weeral een excuus om nog eens naar Ikea te trekken!) en zullen vanaf nu elke kerstperiode een plaatsje krijgen in onze zetel!
Een dikke dankjewel aan Isabel voor dit mooie pakketje!

En nog even twee fotootjes om te demonstreren dat we echt wel veel gemeen hebben:
1 van mijn eerste swapjes

shirtje geflockt toen ze 9 mnd oud was :)

3 opmerkingen

 1. Wauw je swapje heeft er veel werk in gestopt hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was perfect ingeschat Door je swapmaatje! Geniet van je cadeautje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het t-shirtje wordt nu momenteel voor de 2de maal gedragen door mijn jongste zoontje en de flock ziet er nog altijd super uit :-)
  In de Action hebben ze trouwens ook binnenkussens voor geen geld (rond de €1 dacht ik, zeker geen €2), ik heb mijn slag al binnen gehaald om leeskussens als cadeautje te geven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen