Sandman jumpsuit

Een naaiprojectje waar ik echt wel lang over deed, is eindelijk af.
Het feit dat ik er lang over deed, lag aan verschillende factoren, maar het naaien zelf duurde eigenlijk echt niet lang.


Het Sandman jumpsuit uit Ottobre stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje. Sam heeft één jumpsuit om in te slapen van Hema en dat draagt ze heel graag.
De stof kocht ik al een hele tijd geleden bij Droomstoffen.
Toen knipte ik ze en legde ik het even opzij.
Als ik eraan wilde beginnen, besefte ik dat ik een vriendin de Ottobre uitleende. Ik moest hem dan even terugvragen om de betreffende pagina's te kopiëren.
Toen ik er dan nog eens aan wou beginnen, las ik in de werkbeschrijving telkens maar weer verwijzingen naar andere modellen en kon ik dus nog steeds niet verder. *zucht*
Maar nu is hij ein-de-lijk af. Net nu 't te warm is voor een jumpsuit ;)
Maar... zoals de op de foto's wel e zien is, zal hij in de herfst wel beter passen! Ik maakte een 110 omdat het vorige jumpsuit uit Ottobre, de Passerine, maat 104 al lang te klein was. En dit, ja, is nog te groot. Allé, 't is nu nog comfy te groot hè! Tegen de herfst zal het perfect zitten.
De pijpboorden zette ik er niet aan, wegens nu zeker lang genoeg. Ik zal ze bijhouden, wie weet krijgt ze nog een groeispurt in de benen, dan kan ik die er alsnog aanzetten!

stof: droomstoffen 
patroon: Sandman jumpsuit uit Ottobre 6/2015

8 opmerkingen

 1. Wat een leukerd! Idd nog plaats om te groeien, zeker met de pijpboordjes achter de han, maar wwel helemaal 'in' met de panda's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk!! Ik heb deze ook gemaakt voor het neefje, maar de drukknopen komen los... een steeds terugkerend probleem bij mij...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk en die zwart wit knopen zijn super leuk detail!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Kei tof project! Ziet er heel mooi uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke combinatie dat wit en zwart: ook mooi gedaan bij de drukknopen. Zo te zien is ze er blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh zo tof! Met dit kwakkelweer kan ze het misschien wel al aandoen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen