voorbereidingen verjaardagsfeest

Een tijdje geleden showde ik al wat van de verjaardagsoutfits voor het feestje van morgen, nu zijn ze echt helemaal klaar:


 Zien jullie de beginnersfout bij het hemdje? :)

De Cocoon Dress werd afgemaakt met broekkousen van bij kousen en karton. Sam maakte zelf haar kroontje (mama mocht er écht geen naaien...) uit een knutselpakket van Hema.

Ik voorzag ook een wandeling met zoektocht op kleuterniveau:
Ze krijgen elk zo'n blad mee en als ze iets zien dat op het blad staat, mogen ze een stempel in het rondje zetten. Als alle rondjes gestempeld zijn, wandelen we terug en krijgen ze een stukje taart en ondertussen hebben we toch een kwartiertje tot een half uurtje gewandeld. 

Als knutselactiviteit voorzag ik 'trommeltjes maken'. Ik had de dozen van poedermelk van Sam bijgehouden om daar 'ooit iets mee te doen' en voila, nu was het moment aangebroken. Ik haalde in Action een spuitbus witte verf, maar deze dekte niet goed genoeg. Ben dan nog een keer teruggereden voor een spuitbus grijze verf. Verder vulde ik de knutselkoffer nog flink aan met stickers en andere dingen die ze op het blik kunnen plakken zodat hun trommeltje mooi versierd wordt.
Op Noa zijn doop schreven de mensen een wens op een vlaggetje. Die vlaggetjes naaide ik gaandeweg met overschotten van andere stofjes tot een vlaggenlijn. Deze mag zeker niet ontbreken op zijn eerste verjaardagsfeest (en ook niet op die daarna, tiens).
Zo ontroerend om sommige wensen nog eens opnieuw te lezen.
*emokip*

9 opmerkingen

 1. Zal tof worden! En proficiat ook!
  En die vlaggenlijn, die vind ik helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! Alvast een dikke proficiat, 1 jaar, weeral een mijlpaal :-) Goed feesten morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super! En dat patroontje voor de jurk is echt zo leuk. Ga ik toch ook eens moeten aanschaffen. Ben nog maar een half uurtje alles aan het bijlezen en heb al 3 patronen die ik wil kopen hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk geaan allemaal!!

  Die zoekkaartjes zijn wel leuk :) Wij doen regelmatig een schattenzoektocht, maar dit moet ik misschien ook eens doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Zowel de kleertjes als de activiteiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel toffe activiteiten, vooral die vlaggen lijn is een super idee! En foutje of niet het os een mooi hemdje!

  BeantwoordenVerwijderen