cakesmash

Ik wou Noa voor zijn eerste verjaardag graag een fotoshoot met cakesmash laten doen. Dit zegt u niets? Scroll even verder naar de foto's dan (of google eens als je je echt niet kan inhouden..).

De fotografen die ik online vond waren allemaal zo duur... En dan betaalde je eigenlijk alleen nog maar de fotoshoot en kreeg je daarvan de tien beste foto's ofzo. En ik, hebberig als ik ben, wil ze graag allemaal digitaal...

Ik sprak erover met een vriendin. Zij wilde dat wel eens proberen, zei ze. Dus we improviseerden een fotostudio met witte (ongestreken, ahum) lakens en een paar borstelstelen op parasolvoeten :)
Op Pinterest vind je eigenlijk best wel veel inspiratie als je zoekt op diy cakesmash of diy photoshoot.

Ik naaide een plastronneke voor mijn ventje, gebaseerd op deze tutorial - een beetje assorti met zijn luier :)

Vlaggen voor de achtergrond mochten natuurlijk ook niet ontbreken. Hiervoor nam ik het lekker makkelijk en gebruikte ik vilt en een biaislint. 

Ik ben supertevreden van de foto's. En mijn ventje, die deed dat geweldig!!! Grote zus was al een beetje te groot en dus ook helemaal niet zo enthousiast over dat kleverige spul dat ze bovendien ook nog eens niet lekker vond, maar we hebben er allemaal zo van genoten, zalig!

Kijk je graag even mee?2 opmerkingen

  1. super schattig, om vrolijk van te worden!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super! hoe maakte je die topping op de taart? Is dat gekleurde slagroom? Heel origineel!

    BeantwoordenVerwijderen