Action hack, oftewel een aangepast nummertje 8 van de checklist

Hmm, die checklist van mij :)
Het winterjasje voor Sam had ik al op de langere baan geschoven, dus dan zou logischerwijze de Charlie met wolf als voorpand moeten komen.
MAAR....
Ik dacht dat ik hem dus al volledig geknipt had, maar dat was blijkbaar alleen het buitenstofje. En een passend binnenstofje had ik niet, dus moest ik eerst nog stof bijbestellen. Ik heb nog een aantal bonnen liggen van mijn prijs bij de Stoffemiekes en de volgende webshop in het rijtje was Madeline de Stoffenmadam. Daar bestelde ik grijze tricot. Nog even afwachten tot hij geleverd wordt dus!

Dan wou ik de Julia sweater met luipaard maken, maar dat patroon zag er mij op het eerste zicht super ingewikkeld uit en daar had ik geen zin in. Bovendien drukte ik de werkbeschrijving daarvan nog niet af en heen en weer lopen naar de pc, daar had ik nog minder zin in.
Een ander patroon dan!
Ik stootte op dit patroontje: varsity cowl neck pullover van Peekaboo. Dat leek mij best wel simpel. Ik paste het luipaard erop en dat ging prima.
Aan de slag dus!
Het was niet altijd even simpel, omdat ik met een combinatie van tricot en een glad stofje (kussensloop Action) zat, maar ik vind het resultaat er toch heel mooi uitzien.
Nu nog hopen dat het Sam past. Morgen komen ze weer thuis, dus kan ze direct passen! :)
patroon: varsity cowl neck dress pullover van Peekaboo
stof: voorpand: kussensloop Action
stof: okergele tricot: stoffenfee
maat: 3j

5 opmerkingen

  1. Heel tof. Ondanks dat ik de prints heel erg mooi vind, ben ik niet zo te vinden voor de stof van die action kussenslopen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo grappig! Ik maakte die eergisteren ook! Had jij ook zoiets raars met het aan elkaar kleven van de patroondelen? Dat de lijnen niet tot tegen de paginarand liepen? (Zie ook mijn blogje)

    BeantwoordenVerwijderen