black & white setje nummer 2

Op naaiweekend (hierover later meer!) naaide ik onder andere een tweede black&white setje voor Noa. Het was oorspronkelijk bedoeld als pyjama'tje, maar mijn man is er zo zot van dat het hier eerder toch een setje voor overdag zal worden :)

Ik combineerde twee stoffen van droomstoffen: deze en deze. Zwart en wit zijn ideaal om te combineren en als je dan nog wat zwarte boordstof in huis hebt, komt het helemaal goed!

Het patroon voor het broekje veranderde ik niet, dat is nogmaals de Caterpillar legging uit Ottobre (hier zag je er zo ook al eentje).
Het truitje hertekende ik wel. Omdat het patroontje van de Droomfabriek vorige keer niet zo super viel aan de hals, gebruikte ik het bovenstuk van het gratis jumpsuit van kiind. Ik behield de lengte en de breedte wel.
stoffen: droomstoffen
patroon legging: Ottobre 1/2015
patroon longsleeve: combinatie van kiind jumpsuit en droomfabriek longsleeve

15 opmerkingen

 1. Het is echt super!!! Hoe deed je de tekst binnenin? Mijn man zei me vorige week dat dat leuk zou zijn zo'n tekst erin maar weet niet goed met wat je dat best doet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met flockfolie gestreken. Is ook vooral voor mijn man, die anders niet weet welke kant de voorkant is :)

   Verwijderen
  2. Haha inderdaad, hier is dat ook zo. En ik had deze keer vooraan in de naad van de taille (boordstof) een labeltje genaaid, maar nu zei hij: moet je dat er niet afknippen zodat het makkelijker zit. Hahaha, mannen :-))
   Valt het nog soepel met de flockfolie? Misschien moet ik mij er ook eens aan wagen, al heb ik niet zo'n toestel om het te snijden.

   Verwijderen
  3. Het valt nog even soepel als daarvoor. Ik heb wel een Cameo, dus als je graag iets laat snijden, stuur je me maar een mailtje!

   Verwijderen
  4. Dat hou ik in het achterhoofd ;-) Bedankt! :)

   Verwijderen
 2. Zwart-wit is ook zo m'n ding! Heel mooi gedaan. Hier ook al de bovenkant van de jumpsuit gebruikt als shirtje voor mijne klein venteke :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die broek hebik helemaal gemist, en ik zqmat nog wel langs u!

  BeantwoordenVerwijderen