ditjes en datjes

Het voelt al een eeuwigheid geleden dat ik nog een blogberichtje schreef...

Wat deed ik ondertussen allemaal?
- Ik maakte een pennenzakje voor een leerling van mijn klas. We hadden voor de laatste dag van het schooljaar namen getrokken. Het budget was 5 euro en ik was heel blij dat ik een meisjesnaam op mijn papiertje had, want voor een jongen vind ik het altijd moeilijker om iets gepast te maken.
Het werd dit exemplaar, en het meisje in kwestie was er blij mee. Oef!

- Ik werkte verder aan mijn tafeltent. Ondertussen is er 1 zijde helemaal klaar (een korte zijde wel...) en ben ik aan de tweede korte zijde bezig. Ik had daar weer niet zo goed over nagedacht, dat alle applicaties die je erop bevestigt met vliesofix ook nog eens met een fijne zigzag moeten worden vastgezet. En dat duurt laaaaaaaaang!

- Verder ben ik nog altijd bezig aan pillenzakjes en toiletzakjes voor vriendinnen van mijn schoonmoeder. Ik denk dat ondertussen wel bijna alle dames voorzien zijn :)

- De kogel is door de kerk wat betreft mijn nieuwe naaimachine. Het zal de Pfaff Expression 3.2 worden. Ben nog aan 't twijfelen of ik hem in Merksem of in Deurne zou gaan halen (prijs is hetzelfde), maar ik geef precies toch de voorkeur aan Merksem omdat ik daar mijn overlock ook al haalde. En het is natuurlijk nog een stukje dichterbij. Zij zijn in verlof nu en gaan dinsdag weer open, dus dan ga ik het dinsdagochtend ineens halen. Ik kijk er al enorm naar uit!

Mijn oude naaimachine heb ik beloofd aan een vriendin van mij, zij komt dinsdag dus kan dat dan ineens mee naar huis nemen :)

4 opmerkingen

 1. Super dat ze het zo leuk vinden, en gaaf een tafeltent ben ook aan het uitvogelen hoe dit te doen hihi

  Enne geniet van deze mooie nieuwe naaimachine! Veel plezier dinsdag enne leuk dat je zo je vriendin verrast.

  MaY Cet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk pennenzakje en ik heb deze naaimachine ook sedert mei en zou hem geen minuut meer willen missen. Er is een FB groepje voor de pfaff gebruikers. Moest je er nog niet lid van zijn en ons willen vergezellen dan kan dit hoor.
  Je kan er via mijn blog geraken. Alvast veel succes met je nieuwe aanwinst als je hem hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je alvast veel plezier met je nieuwe machientje!

  BeantwoordenVerwijderen