weekend én een vrije dag

Een rustige zondag + een extra vrije dag maandag zorgden ervoor dat mijn naaitafel niet werd opgeruimd. Lekker messy, I like!

Ik naaide nog wat pamperzakjes (voor toekomstige baby's) en werkte een dekentje af voor Salomé, het dochtertje van vrienden uit Frankrijk.
Deze keer met badstof (handdoek Action) en een stofje van Koekepeertje.
Als er iemand nog tips heeft om de stof echt 100% op elkaar te laten aansluiten (behalve 1000 speldjes, want dat doe ik al...), laat het me gerust weten! 

Ook naaide ik nog wat pennenzakjes vandaag en ik word er steeds beter in.
Twee kleintjes én een grote. Hoewel die grote me toch nog niet altijd lukt volgens haar handleiding (soms heb ik geen rechte zijkanten, maar schuine...) kreeg ik het resultaat uiteindelijk wel. Dankzij mijn dikke vriend, mister Torn.Ha, en dan kreeg ik vandaag al een verjaardagskaartje (nog niet opengedaan) van mijn grootmoeder én een sms'je van mijn tante met 'gelukkige verjaardag', waardoor ik even zelf begon te twijfelen of het toch niet vandaag was... Maar nee, morgen word ik een jaartje ouder. Dertig worden vond ik absoluut niet erg vorig jaar. Maar nu die 1 erbij, da's toch iets anders. En om dat te vieren, mag ik de hele voormiddag present zijn op school voor klassenraden. Hip, hoi!3 opmerkingen

 1. Leg jij de rechte kanten niet op elkaar dan? En idd goed vast spelden... :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat doe ik inderdaad al allebei. Maar toch is mijn stuk katoen altijd wat groter dan de andere stof precies...

   Verwijderen
 2. Awel ik heb dat ook bij een groot dekentje, ik dacht al dat het aan mijn meet/knip/naai-talent lag.
  Ik heb ergens wel al eens gelezen dat ze de badstof groter knipte dan de andere stof en dan na het naaien op maat knippen.

  Stofje van de grote pennenzak is tof!

  BeantwoordenVerwijderen