Sai onesie

Pyjama's uit één stuk, oftewel onesies, zijn een must-have voor elke koude nacht. Ik vind het al jammer dat ik er zelf geen bezit, maar wie weet kan daar ooit ook nog verandering in komen :)


Sansahash releasete net een nieuw patroon: de Sai onesie. Ik testte hem voor Noa en Sam, maar aangezien het patroon nog werd verbeterd tijdens de testperiode, had ik enkel nog tijd om een goede versie te maken voor Noa. 


Mijn kleine man weet al perfect wat hij wil. Ik tilde hem op en liet hem mijn stofjes zien die in de kast lagen, en het duurde niet lang of hij zei "raceauto's!" Nu wil het toeval dat die raceauto's ook superzacht zijn vanbinnen, en dus ideaal pyjamagerief!


Het is een patroon met mouwboordjes en zoomboordjes die eens anders zijn dan anders. Ik vind dit wel fijn, zo eens een pyjama uit één stofje kunnen maken. Maximaal gebruik van de stof! :)We namen nog wat foto's buiten, aangezien het binnenlicht deze dagen niet echt mee wil...


PS:
Patroon: Sai onesie van Sansahash*, nu aan promotieprijs van €5.66 i.p.v. €8.66!
Stof: Baba babywear


* Dit is een affiliate link. Voor jou verandert er niets aan de prijs, maar als je het patroontje koopt via deze link, krijg ik er wel een paar eurocentjes voor :) Alvast bedankt!

5 opmerkingen

 1. Heel leuk! Ik kan een onesie voor jezelf alleen maar aanraden, al slaap ik er wel niet in

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Ik had een onesie nog niet bedacht als pyjama, maar dat is zeker een idee voor mijn dochtertje! Bedankt voor je inspiratie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi !! En hoe cool met die verschillende kleuren kamsnaps...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk schattige foto's!! Hij heeft goed gekozen, deze pyjama is cool en schattig!

  BeantwoordenVerwijderen