kleuterboekentas

Na het hachelijke en vooral tijdrovende avontuur van twee boekentassen vorig jaar, heb ik toch meermaals gezegd dat ik er 'volgend jaar wel eentje koop voor vijftien euro in de winkel'. Haha :D

Voor Sam volgde ik dat plan en bestelde ik bij Petit Bazaar een Onnolulu boekentas met eenhoorns, gemaakt van gerecycleerde PET-flessen. Die kostte wel wat meer dan 15 euro, maar dat het goed is voor het milieu, sprak me enorm aan.

Voor Noa ging ik dan toch overstag, omdat meerdere mensen mij verzekerd hadden dat dit patroon echt niet moeilijk was, dat je er niet lang aan werkte, en dat het het ideale formaat had voor een kleuterboekentas. Want ja, die van vorig jaar was echt te groot voor zijn ruggetje...Ik kocht de stoffen en de tassenband & biais bij Pieke Wieke. De rest van de fournituren kon ik als pakketje bestellen bij Creasis.Mijn voorgangers hadden gelijk, ik heb er niet zo heel lang aan gewerkt. En ik ben zoooo tevreden van hoe hij is geworden, topcombinatie, al zeg ik het zelf! :)

 Net voor ik hem ging in elkaar zetten, zei Noa dat hij een boekentas wou met raketten. Ehm, nja, ik had die effen stof dus al voorzien. Dan maar met mijn Cameo een raket uitsnijden uit flock en erop strijken. Hij is er content mee en ik vind toch dat dit net dat extraatje geeft dat het nodig had.Wat vinden jullie ervan?


PS:
Patroon: kleuterboekentas van Mamadammeke
Stof: donkerblauwe canvas en gelamineerd canvas van bij Pieke Wieke, alsook de tassenband en biais
         fourniturenpakket van Creasis4 opmerkingen

 1. Amai nog een boekentas gemaakt, respect. En echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. <3 Hij is geweldig mooi!
  En de boekentas ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh dit is ook een heel tof exemplaar! Dat ziet er echt een retro boekentasje uit. En slim, gelamineerde binnenkant... Ik hoop maar dat ik me niet ga beklagen dat ik dat niet deed ;)

  BeantwoordenVerwijderen