Nummer 100 van 2017

In mijn boekhouding zag ik dat deze pennenzak creatie nummer 100 was van 2017. Dat vraagt om een apart blogberichtje, vond ik.

Een collega vroeg me eind juni of ik voor haar ook een pennenzak uit kurkleer wou maken, maar dan met groene accenten i.p.v. met blauwe (zoals de mijne) en dan ook liefst wel een grote, opstaande pennenzak en geen kleine, platte (zoals de mijne).

Ik ging dus aan het werk, zodat ik hem klaar had tegen onze zomervakvergadering Nederlands. Dat was uiteraard nog in de zomervakantie, dus dit is een beetje een verlaat blogbericht, haha.

Dit patroon is dat van Oon, de pennenzak voor perfectionisten.
Als je die voor iemand anders maakt, weet ik niet goed of die perfectionist dan vooral slaat op jezelf als maker of op de ontvanger... :p

Without further ado, mijn 100ste creatie van 2017:


PS:
Patroon: de pennenzak voor perfectionisten van Oon
Stof: kurk van Costur Art / binnenstofje gekregen op naaiweekend / rits van Topknop
8 opmerkingen

 1. Top! Een pennenzak uit kurkleer moet ik ook dringend eens maken. Heb je er nog iets van vlieseline tussen gestreken? Groetjes, Carolien x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik streek nog H630 op het katoentje, maar dat was eigenlijk niet nodig denk ik. :)

   Verwijderen
 2. 100! Wow, en we zijn nog maar dik halfweg, gij turbo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met uw 100e! Zo een hoop projecten die ook effectief af geraken ... neen dat lukt hier niet. Ik kom nog niet aan de helft. behalve in mijn hoofd dan, daar zitten er 200 per jaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen