3 Billies met lange mouwen

Billie van zonen09 is hier het patroon dat voor truitjes en T-shirts toch het vaakst gebruikt wordt. Ik moet vaak iets aanpassen (verlengen, uiteindes van mouwen verbreden) maar eens je dat voor een maatje gedaan hebt, zit je safe natuurlijk.

Voor Sam paste ik de mouwen en de lengte al aan, voor Noa enkel de lengte en die mouwen zijn dus te krap. Hij heeft het 1 keer aangedaan voor de foto's, maar dat was echt wringen, ocharmkes...

 De stof vind ik nochtans heel mooi, en ga ik dan maar opnieuw bestellen, bij Madeline de Stoffenmadam.

 Sam koos de pandaberenstof van bij Droomstoffen. Deze is dan ook haar favoriete truitje.


De roze stof met naaimachines en schaartjes zat in mijn goodiebag van atelier 't leerke in Lier. Ideaal voor een truitje. Hier koos ik ervoor om de tailleband in dezelfde stof te knippen.



Longsleeves zijn makkelijke en snelle projectjes. Zij waren dan ook mijn eerste drie naaisels van ons naaiweekend. Je ziet ze onderaan op deze foto, samen met naaisels van andere dames die ook al snel met iets klaar waren :)
PS:
Patroon: Billie van zonen09
Stof: van Droomstoffen, atelier 't leerke en de Stoffenmadam

3 opmerkingen

  1. Heel mooi en dat roze stofje is inderdaad heel leuk. Knap gedaan weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heel mooi! het stofje met de naaimachines kreeg ik ook bij t leerke maar dan in het blauw, misschien dat ik er morgen of volgend weekend eens iets mee maak

    BeantwoordenVerwijderen