nieuw patroontje getest: tulip dress


Katrien en Eva, u misschien beter bekend als kaatjenaaisels en withlovebyeva toverden samen een pracht van een patroontje tevoorschijn: de tulip jurk (en top). U zag de afgelopen dagen misschien al wat voorbeeldjes passeren?

Ik was bij die lucky bastards die mochten testen, woohoo! U zag deze foto misschien al passeren op mijn IG?

Ik moet zeggen dat ik tot nu toe altijd geluk gehad heb met testpatroontjes, en zo ook met deze. De pasvorm zat onmiddellijk goed, dus er is al zeker geen kleedje aan verloren gegaan!

Voor het eerste testjurkje gebruikte ik  - zoals de dames aanraadden - niet mijn duurste stofje, maar eentje uit mijn bak met stofjes die ik dit jaar moet opwerken. Een win-winsituatie noem ik zoiets :)
Ook de voeringstof had ik nog liggen en zelfs de paspel en rits kwamen uit eigen voorraad. Toch ergens goed voor, zo'n stash :)
Hoera, een nieuw patroontje!
Er kan leuk mee gezwierd worden!
De tulpvorm vooraan is prachtig...
 En ook de rug vind ik leuk, met die rimpeltjes. Ik koos ervoor om het bovenpand op de rug in een contrasterende stof te doen. Zo is het ook daar wat extra speels.


 Aangezien ik zo tevreden was over de jurk en de pasvorm, duurde het niet lang vooraleer ik een tweede jurk maakte. Deze keer gebruikte ik een stofje van Michael Miller, dat ik tijdens een uitverkoop van something strange kocht, met mijn dochter in het achterhoofd.

Roze, paars, een kasteel, prinsessen, een draak, paardjes, voor een meisje van 4 is dit het summum!

kroontje even erbij verzinnen :)


 Wil jij het patroontje ook kopen, dan kan dat nog tot en met 14/08/2016 met 10% korting! Vermeld hiervoor de kortingcode HAPPYTULIP (in hoofdletters) in de Kaatjenaaisels-shop.

Wil je zien welke prachtige tulips anderen maakten en/of de rest van de blogtour van nabij volgen? Kijk dan hier even mee:

10 opmerkingen

 1. Die foto met het kroontje: supertof! De koninklijke garderobe van deze kleine prinses is meteen weer goed aangevuld, dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Heb het patroontje ook gekocht hoop dat ik net zo een toffz versie kan maken als die van u!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Heb het patroontje ook gekocht hoop dat ik net zo een toffz versie kan maken als die van u!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had ik maar meisjes in de familie, dan wist ik het wel... Supermooi! Lieve

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is die stof van het onderste jurkje leuk! En zo te zien is je dochtertje er ook heel erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De tweede versie zal ze wel heel blij mee zijn denk ik! Knap!

  BeantwoordenVerwijderen