big blogameetup 2015

Op de blog van Karen las ik een tijdje geleden voor het eerst iets over een blogmeet. Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en me in te schrijven.
Het inschrijvingsgeld vond ik wel erg hoog, maar ik verwachtte dus ook redelijk wat.:)

Ik moest Noa meenemen, aangezien hij nog helemaal afhankelijk is van mij(n borsten) :D
Langs de ene kant vond ik dat wel een beetje vervelend (wat zouden mensen wel niet denken?), maar langs de andere kant bleek het eerder een aanknopingspunt te zijn voor een gesprek. En dat had ik echt wel nodig.

De presentaties begonnen rond 17u. Toen Soetmin in haar introductiegesprekje vroeg of er nog mensen alleen waren, want dat dat het meest gehoorde argument was waarom mensen twijfelden om te komen, durfde ik mijn hand niet op te steken, maar voelde ik mij toch wel aangesproken. Tot dan had ik eigenlijk nog met niemand gesproken. Ik was natuurlijk ook wel een beetje gebonden aan mijn buggy / gekluisterd aan mijn zoontje, maar toch...
Aangezien Nik mij afzette, had ik dus ook niet gecarpoold en kwam ik er effectief alleen (alle ja...) binnen.
De presentaties waren voor mij persoonlijk geen meerwaarde. Met mijn blog wil ik geen geld verdienen - en ik zie trouwens ook niet echt hoe dat zou kunnen.
De 'toptips voor bloggers' vond ik ook tegenvallen. Ik had verwacht dat we tips gingen krijgen om meer volgers aan te trekken, waar het publiek op zat te wachten of waar net niet. Op dat vlak kwam ik dus een beetje van een kale reis terug.
Tijdens de pauze moest Noa eerst eten, dus ook niet veel kans om te 'minglen', maar daarna gelukkig toch wel. Ik deed korte praatjes met mensen in de wachtrij, en een medeblogster bood zelfs aan om Noa even vast te houden zodat ik kon eten. Super lief!
De wat meer bekende gezichten zag ik ook, maar durfde ik niet echt aanspreken, dat was toch een beetje het bv-gevoel :) Je kijkt op naar die mensen en dus voelde ik mij niet 'hun gelijke'... :s

Zou ik het opnieuw doen? Ja en nee...
JA, ik zou opnieuw willen afspreken met een aantal blogsters, om een praatje te maken, elkaar beter te leren kennen, enzovoort.
NEE, ik zou geen 40 euro meer betalen om het zo in deze context te doen. De goodiebags waren leuk, maar persoonlijk niet echt dat geld waard. Ik ben niet zo'n crèmekesmens en de hoofdsponsor was Omega Pharma.
Misschien lanceer ik binnenkort zelf wel eens een blogmeet, maar dan zonder de snufjes, of je zou natuurlijk een stoffenwinkel moeten vinden die wil sponsoren.

Ik ga zeker een aantal mensen beginnen volgen die ik gisteren leerde kennen. Een dikke dankjewel aan diegenen die met mij hebben willen praten en hopelijk tot nog eens!
Davina

20 opmerkingen

 1. Nou, dan komen mijn borsten, mijn zoon, en ik ook graag naar jouw blogmeet :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik liet voor de blogmeet voor het eerst in 4,5 maanden mijn zoon bij de papa zonder mijn borsten, maar ik zag twee blogsters met ienieminie babytjes en miste mijn eigen babytje (ook al was het wel eens echt super fijn om gewoon vrijuit te kunnen praten, eten en drinken zonder babytje aan de borst of op de arm). Ik breek mijn hoofd welke van de twee dames jij was... Blond baby tje of baby met vele zwarte haartjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik liet voor de blogmeet voor het eerst in 4,5 maanden mijn zoon bij de papa zonder mijn borsten, maar ik zag twee blogsters met ienieminie babytjes en miste mijn eigen babytje (ook al was het wel eens echt super fijn om gewoon vrijuit te kunnen praten, eten en drinken zonder babytje aan de borst of op de arm). Ik breek mijn hoofd welke van de twee dames jij was... Blond baby tje of baby met vele zwarte haartjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik deel je dubbel gevoel. En dat van kleine luis naast die grote blogmadammen ook... Als je zelf iets zou organiseren, ik ben kandidaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kon er niet bij zijn (ik had een middagje met 8 kleuters achter de kiezen...), en zag ook wat op tegen de grootsheid. Voor iets kleinschaligs ben ik ook te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo eentje zoals vorige keer in A'pen met jouw mama ;-) Ik vond die editie super leuk en had gedacht dat dit een vervolg ging zijn...tot ik de prijs zag. En blijkbaar toch een ander organisatieteam. We hadden fijn bezoek die dag dus ik was niet aanwezig.

   Verwijderen
 6. Ik wil ook wel eens meeten! Hier ook een borstafhankelijkerd. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook wel eens meeten! Hier ook een borstafhankelijkerd. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, die meer bekende gezichten zijn ook 'maar' vrouwen hoor, gewoon op afstappen en babbelen :) Als je hun blog leest, weet je toch gemakkelijk iets om over te praten. Vorig jaar durfde ik dat ook minder, dit jaar heb ik me niet laten belemmeren door mezelf. Leuk dat je er was, ik en vele anderen werden enorm vertederd, dat is zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat is inderdaad zo! (leerde ik na een hoop blogmeets :) Ik kon er gisteren niet zijn, maar ik ben wel kandidaat voor jouw minimeeting! ;)

   Verwijderen
 9. Ah nu heb ik jou ook gevonden ;-)
  Chapeau dat je de blogameetup hebt gedaan met zo'n jong babytje! Blij jou ontmoet te hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent zeker evenveel waard dan alle andere blogsters hoor, maar ik snap je gevoel...ik vond het een leuke avond, maar toch te 'groot(s)' om echt veel contacten te leggen... Chapeau dat je je babytje meehad, ik heb de kans niet gekregen om met je te praten, maar ik ga je blog wel volgen hoor!
  Liefs, Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik was er niet bij op de Blogameetup (alleen naar Antwerpen rijden en alleen binnen gaan is niet zo mijn ding), maar ik zou ook wel graag andere blogsters leren kennen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Persoonlijk vond ik je zoontje een goed aanknopingspunt om je eventjes aan te spreken. ;-)
  De presentaties hebben me niet gestoord, maar ik als kleine blogster voelde ik me ook niet echt aangesproken...
  Als er ooit een kleinschaligere blogmeet komt, ben ik zeker geïnteresseerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vond het keischattig dat je zoontje er bij was :) Maar kan inderdaad voorstellen dat dat niet altijd even praktisch is.

  Wat die "bekende" bloggers betreft: ik krijg ook nog steeds hartkloppingen en knikkende knieën als ik een babbeltje wil slaan met 1 van hen. Maar wat ik.ondertussen al heb geleerd, is dat dat ook gewoon mensen zijn die net al wij begonnen zijn met een kleine blog ;)

  Tot de volgende blogmeeting!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kon er niet naar toe omdat we naar een lentefeest mochten gaan,maar een mini meeting zie ik wel zitten indien je die gaat organiseren.Heb nog maar een klein blogje en kijk ook naar andere bekende blogsters op maar heb op de boekenbeurs de 2 toffe madammen van Mijn tas ontmoet en besefte erna dat het gewone dames zijn zoals jij en ik....maar ik begrijp je gevoel helemaal,ben zelf er ook gene held in om in grote groep alleen binnen te gaan,geef mij maar kleine groepjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik begrijp je volledig! Ik ben daar ook helemaal alleen toegekomen en heb mijn verlegenheid aan de kant moeten zetten. Niet gemakkelijk, maar als je dat niet doet heeft het natuurlijk weinig zin om naar zo'n evenement te gaan. ;-)

  Het is eigenlijk heel geruststellend en bewonderenswaardig om zo'n eerlijk verslagje te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen