Pinokkiokleedje

Ken je dat gevoel, als je iets ziet en je MOET dat hebben? Vast wel! Nu... ik ken dat gevoel ook. (Veel te goed)
Een week of twee geleden zag ik op de Facebookpagina van Ella&Basiel een kleedje passeren, zó mooi! Het stofje was ook bij Ella&Basiel te koop. Ik vertrok toen net naar Engeland dus in alle drukte vergat ik het te bestellen. Vanuit Cambridge moest ik mijn ventje nog zover krijgen dat hij mijn cadeaubon zou zoeken en de code zou doorgeven. Nu ja, dat duurde nog eens een aantal dagen. Toen ik eindelijk alles had dat ik nodig had om de overschrijving vanuit Engeland in orde te maken, was die stof toch niet uitverkocht zeker!

Ooooooh en dan wou ik dat natuurlijk nóg liever! :)
Ik vond de stof enkel in Amerika en Engeland op Ebay... Dan maar es vragen of ik het kleedje zelf niet mocht kopen. Dat mocht. Woohoo! Maar... er reageerde al iemand met dezelfde vraag vóór mij. Weer niks dus.

En toen kwam daar ineens van Marijke, de mevrouw achter Ella&Basiel (de schat!) een berichtje dat ze toch nog een paneel had gevonden in de winkel. Driewerf hoera!

Vandaag vond ik het stofje in de brievenbus, waste ik het voor, knipte het en stak ik het in elkaar. Nog nooit volgden deze acties zich zo snel op hier in huis! :)

En het kleedje kan mijn dochter morgen al aan!

Ik vind het nog altijd even betoverend en prachtig, wat vinden jullie?

Pinokkio A-lijntje


twee paar kamsnaps, geïnspireerd door Marijke

7 opmerkingen