Victoria blouse

Uit de derde (en recentste) editie van Fibremood maakte ik de Victoria blouse. Ik heb mezelf voorgenomen dat ik wat vaker elegant gekleed moet gaan, zodat ik ALS ik eens iets elegants aan heb, niet de helft van mijn collega's mij aanspreekt om te zeggen dat ik er stijlvol uitzie :p

Pas op, da's leuk eh, zo complimenten, maar ik denk dan altijd hmm dat wil dus zeggen dat ik er anders niet stijlvol uitzie. Ooit zei es iemand 'normaal ben jij zo ... ehm... kleurrijk'. Kleurrijk versus stijlvol dus, ik ben een vrouw die van beide houdt! 

 Op de paspop valt deze blouse eigenlijk het mooist, vind ik. Zo zie je goed de rimpeltjes, die een beetje wegvallen als ik de blouse aan heb...

 Ik moet precies nog wel es gaan shoppen voor een andere kleur van broek. Misschien past okergeel toch beter bij deze kleur van blouse, maar 't was even een fotoshoot tussen de soep en de patatten :)


PS:
Patroon: Victoria blouse uit Fibremood magazine 3
Stof: studio Olive

4 opmerkingen

 1. Tja, die opmerkingen... Gewoon het complimentje in dank nemen en je er geen vragen over stellen! Heel mooi, die blouse. Eerst was ik er geen fan van, maar het stofje maakt veel verschil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Uiteindelijk draag je wat je wilt en waar je je het best bij voelt, maar soms zijn die complimenten wel fijn om te weten dat je goed staat met dingen waar je misschien niet zo vertrouwd mee bent.

  Deze blouse vind ik in elk geval heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk! Gelijk maar even ingeschreven bij Fibermood zodat ik niks meer mis ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. je staat super met kleurtjes maar zeker en vast ook met deze blouse in die kleur, het is de eerste victoria die ik zie die ik ook zou willen kopen (ik denk vooral doordat de kleur mij ook aanspreekt), topcombinatie dus (en een goed excuus voor een nieuwe broek ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen