Domi broekjes en omkoperij tovertruitjes

Voor Sam maakte ik voor deze koude dagen nog twee Domi Sweatpants. Ik denk dat dit patroon ondertussen toch naar de top 3 schiet van meest gemaakte patronen!

Mijn koppige dochter had weer geen zin in foto's te laten maken van de broekjes. Moederlief moest dus wat omkoperij in de schaal gooien en naaide op twee longsleeves van Hema een applicatie met pailletten die je in twee richtingen kan strijken. Tovertruitjes, weet u wel. Want "oh nee, dan gaat iedereen van de klas daar aan willen voelen! *rolleyes*" Enter kleuterdrama. Eigenlijk vindt ze dat suuuuuuper, zo veel aandacht. Dochter van de moeder, zeker? :p

Ik kocht er zo drie via Aliexpress. De eerste kon je hier al op mijn Instagram bewonderen. De andere twee dus als omkoperij om toch foto's te mogen maken van de broeken. :)

De eerste Domi maakte ik van een soort jeanstricot. Ik koos opnieuw voor de rechte zakken.Ik maakte de tailleband een beetje hoger. Voor de rest moest ik niets veranderen, behalve de pijpen inkorten. De tweede is een gewone simpele versie uit ribfluweel. Zonder zakken, gewoon een simpel modelletje.

PS:
Patroon: Domi Sweatpants van Sofilantjes
Stof: allebei van Hoogboom, Kapellen - patches van Aliexpress

4 opmerkingen

 1. Leuke broekjes en tof om de bovenstukken zo te pimpen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook 1 van mijn favoriete patronen! Nog nooit in rubfluwel geprobeerd, maak je die dan een maat groter?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The blog are the best that is extremely useful to keep.
  I can share the ideas of the future as this is really what I was looking for,
  I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much!
  บอลพรุ่งนี้

  BeantwoordenVerwijderen