Ottobre lionella jurk en diamonds legging

 Nota aan mezelf: als je nog een keer gericht (dure) stof koopt voor een projectje, wacht dan geen jaar om het te maken...
Toen ik de Ottobre 3/2015 in handen kreeg, viel mij naast het Passerine jumpsuit ook de Lionella jurk en diamonds legging op.

Voor één keer liet ik me eens gaan en bestelde dezelfde stof voor de legging en een soortgelijke stof voor de jurk bij Noeks. Een dure affaire, vond ik toen.
Nu, een jaar en zeker 1 kledingmaat later, besloot ik dat het een now or never was voor dit project.
De jurk ging nog makkelijk uit de hoeveelheid stof, maar de legging niet meer. Hiervoor knipte ik nog een stuk stof erbij en ik moet zeggen dat ik het resultaat best geslaagd vind.

Ik hou absoluut van het rugdetail, hetzelfde als bij de Passerine.

 De extra naad aan de legging stoort mij niet, wat vinden jullie?
 De jurk en legging zijn beiden maat 110. Sam zit nu tussen 104-110 (lees: afhankelijk van welke winkel we bezoeken...) en de legging past heel goed. Het jurkje valt breed, maar niet superlang, zoals we van Ottobre gewoon zijn. :)

pofmouwtjes, love it!

En eerlijk, wat vinden jullie van de combinatie van de stoffen? Yay of nay? :)

stoffen: Noeks
patronen: uit Ottobre 3/2015

7 opmerkingen

 1. Ik vind het geweldig!
  Al ben ikzelf wat een moeilijke om 2 print te combineren, ik zou een zwarte legging onder het kleedje doen, maar jouw combinatie kan zeker ook hoor!
  Des gouts et des couleurs hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik durf zelf ook nog niet al te veel prints combineren maar daar wordt aan gewerkt 😂 Al ga ik eerst eens testen in een pyjamaprojectje. Ik vind beide stuks echt geslaagd! De jurk is geweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Combinatie vind ik ok geweldig en die mouwtjes zijn tof, eens iets anders

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De combinatie vind ik persoonlijk iets te druk; volgens mij zouden beide stuks beter tot hun recht komen gecombineerd met een passend en effen kledingstuk... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen