twinning? thrinning?

Voor de zomergarderobe plande ik een hele reeks Billies (T-shirtpatroon van zonen09). Eerst moest ik uitvissen hoe het met de maten zat, dus maakte ik voor elk een T-shirtje van een 'overschotje'. Die stof gebruikte ik al voor een volwassen Billie, dus nu lopen er hier 3 rond met hetzelfde T-shirt.We kregen al opmerkingen van voorbijgangers, wel grappig. Ik zei dan maar dat ik ze zo goed kon terugvinden ;-)
Voor Sam twijfelde ik eerst nog even over de stof, omdat ik het echt niet zou catalogiseren als meisjesstofje, maar ze raakt ermee weg :) en 't is gewoon zo schattig om ze samen te zien... <3
En zij... ze heeft zelf ook al gezegd dat ze het niet mooi vindt. Ik hoop dat ze het toch draagt, en anders zal het in de kast belanden voor broer voor binnen 3 jaren.
Voor Sam (4 jaar, 103cm) maakte ik de 110, maar in plaats van 3cm aan te knippen om om te zomen, knipte ik 5cm aan. Voor haar zit hij goed.
Voor Noa (16 maanden, 78cm) maakte ik de 80 en knipte ik ook 5cm aan.
Aan de mouwen was 2cm voldoende en ook de breedte zit goed.We deden een uitstapje naar het park van Merksem en daarna naar de speeltuin, het was een gezellige zondagnamiddag!En nu eens een stiekeme foto die ik nam, op de terugweg :)

stof: Droomstoffen, hier nog te koop
patroon: Billie van zonen09

PS: Noa had zijn T-shirt achterstevoren aan, op de ene foto valt dat al meer op als op de andere. Door de papa aangekleed ;-)

Dan kan ik nu verder voorbereiden voor ons naaiweekend volgend weekend. Jaja, ik ga mijn verjaardag vieren in stijl, op naaiweekend met allemaal gelijkgestemden, wat kan een mens meer wensen? :)

4 opmerkingen

  1. Ik vind het prachtig, die 3 gelijke stukken, heel origineel! En zo herkenbaar, veel zaken die je neerschrijft ;-) t-shirten die door de papa achterstevoren aangedaan worden, een 4-jarige die heel beslist zegt dat ze iets niet mooi vindt... Ik vind jouw berichten superleuk om te,lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk weer! Ik denk dat er een super trotse vrouw/mama bij dit drietal liep.

    BeantwoordenVerwijderen