mijn topaankopen van 2015

Met deze blogpost zou ik graag een aantal (web)shops in de verf zetten waar ik heel graag aankocht in 2015. Misschien heb je nog wel wat inspiratie nodig?

Bovendien zijn er een aantal webshops waar ook iets te winnen valt. Ook de volgende dagen hou je dus best de blog in de gaten. :)

In willekeurige volgorde is dit mijn TOP5:

1. Blabloom: Een (h)eerlijke webshop waar ik dit jaar al vanalles kocht; van kokosolie over milkband en kruippakjes tot buitenspeelgoed. Echt enkel en alleen maar lof voor deze webshop, met allemaal ecologische producten en uitgebaat door mensen die enkel het beste willen voor onze kindjes. Top!


Het poppenhuis dat je hier ziet steekt al een hele tijd mijn ogen uit, maar ik durf het niet kopen omdat ik vrees dat Sam er niet zo lang aandacht voor zal hebben. Ik twijfel nog even verder :)

2. Atelier Tien: Sinds ik mijn Cameo Silhouette heb, ben ik wat op zoek gegaan naar een webshop waar ik zowel flex als flock als vinyl en ook het materiaal ervoor kan aankopen. Dat - en goede service en snelle verzending - vond ik bij Atelier Tien. Ik volgde er onlangs ook een workshop dus dat is ook zeker en vast een plus!


3. De twee stoffenwinkels in Kapellen waar ik het vaakst kom: stoffenverkoop Hoogboom en 't Ritske. Allebei geen webshop, maar als je in de buurt bent, zeker en vast de moeite om langs te gaan. 't Ritske is in 't centrum en daar is moeilijker te parkeren, maar zij heeft alles, echt alles van fournituren. En 1 keer had ze het eens niet en heeft ze het besteld zodat het er was tegen dat ik er de volgende keer kwam. En ja, de stofjes haal ik voornamelijk bij Hoogboom, waar ze ook altijd heel vriendelijk zijn en je bijstaan met raad en daad.

4. Hema. Zowel online als IRL shop ik hier heel graag. Ze hebben losse broekjes waar de pamperpoep van Noa goed in past, en ook veel andere leuke kleertjes. Ik koop er ook altijd de body'tjes die ik gebruik om te flocken, pyjama's voor Sam, sokken, handschoenen en mutsen, ...


5. lostmy.name Ik kocht hier voor onze kinderen en ook voor vele andere kindjes een gepersonaliseerd boekje: Wat een pech, mijn naam is weg!
Een supercadeau voor onder de kerstboom of voor hun verjaardag.
Ondertussen hebben ze hun boekjes zelfs al geüpdatet en kan je voorts bij elke letter kiezen tussen meerdere figuurtjes.
Bij mijn naam kan ik bij de V bv. kiezen tussen 'vos' of 'viking'. Sowieso zijn alle figuurtjes super schattig en mijn dochter hoort het verhaaltje heel erg graag. 
En er komt binnenkort zelfs een tweede boekje aan, ik kijk er al naar uit.


Lostmy.name geeft een aantal kortingcodes weg; ben je geïnteresseerd, noteer dit dan in je reactie. De FBpagina leuk vinden, kan ook zeker geen kwaad ;-)

Blijf deze blog in het oog houden als je kans wil maken op een bon van één van de andere webshops!

2 opmerkingen

  1. Oooh leuk om eens andere webshops te leren kennen :) het boekje al veel zien passeren en ziet er zo leuk uit. Ik doe graag mee voor kortingscode :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een kortingscode voor een naamboekje vind ik ook wel tof!

    BeantwoordenVerwijderen