blogmeeting?

Na de Big Blogameetup ben ik beginnen denken over een samenkomst met een aantal bloggers, maar ik zit nog met heel veel vragen en onduidelijkheden. Daarom een oproep aan jullie!

1. Wie wil je leren kennen?
A)  een meeting met mensen die ook naaien
B) een meeting met blogsters allerlei

2.  Wat zou je willen doen?
A) naaien
B) babbelen
C) babbelen en iets drinken
D) babbelen en iets eten en drinken
E) ...

Ik wil gerust eens rondhoren om een zaaltje te huren hier in de buurt (Antwerpen).
Persoonlijk denk ik dat er best wel iets te doen is, bv. een aantal webshops uitnodigen voor een soort van homeparty?

Gewoon es samen op café kan zeker ook, dat is wat vrijblijvender misschien?
Of een zaaltje van een restaurant en daar wat babbelen? Dan praat je echter wel altijd met dezelfde mensen, namelijk zij die naast je zitten.

Ik hoor dus heel graag wat jullie graag zouden willen doen en of jullie ervoor tot in Antwerpen willen afzakken :)

20 opmerkingen

 1. Wat een leuk idee. Ik was ook op de blog meetup 2 maar ik was ziek die avond en heb daardoor niet de kans gehad om met iedereen te babbelen. Ergens een cafeetje huren ofzo lijkt me wel leuk (met eten (resto) zit je idd rap vast op dezelfde plaats). Op café kan iedereen ook zijn eigen verbruik beslissen en daarmee bedoel ik dan het financiële plaatje. Er werd Door Miss Pixie ook gesuggereerd van een soort speeddating te doen. Dat lijkt me ook wel leuk, zo wissel je om de tijd van gesprekspartner. Misschien wel leuk om de avond zo te beginnen. En o ja, voor mij mogen het allerhande bloggers zijn ;-). Als je hulp nodig hebt bij iets laat je het maar weten, dan zie ik wat ik kan doen.

  Lieve groetjes,
  Gaëtane

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt tof. Ik was vorig jaar op de Blogmeet, dit jaar moest ik jammer genoeg elders zijn die avond. Dus als er een soortgelijk event komt, ben ik steeds kandidaat. Voor mij mogen het allerhande bloggers zijn, en drinken en evt. een kleine hap is ook steeds leuk. Net als Gaëtane wil ik wel een steentje bijdragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tof! Wij waren er onderling ook al over bezig, dat dat eigl is waar wij wel zin in hebben. Vrijblijvend, ergens in een zaaltje met hapje en drankje maar verder hoeft er voor mij niet per se iets te zijn. Dus ja, ik ben voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh super! Ik wil dat ook wel eens. Informeel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh super! Ik wil dat ook wel eens. Informeel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee; een blogmeet mag inderdaad al eens wat meer. Een hapje & drankje lijkt voldoende, het commerciële eraan vind ik zelf overbodig..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja leuk! Ik kom ook graag. Wat informeler is inderdaad leuk. Gewoon een leuke babbel met een drankje. Als ik je met iets kan helpen laat je het maar weten. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goed idee! Gewoon babbelen lijkt me ideaal! Die sprekers moesten er voor mij ook niet bij. En Antwerpen is voor mij een goede locatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Met bloggers allerlei en C of D :)
  Ik kom af!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zou zeker naar Antwerpen komen! Ik ben eerder een doener dan een babbelaar. De naaimachine meenemen is niet zo handig zonder auto en bovendien heb je dan al een ruime locatie nodig. Iets drinken en daaraan gekoppeld de speeddating, die ik hierboven las, lijkt me wel iets. Maar voor mensen die elkaar van tevoren al kennen, is dat dan niet zo interessant... Misschien moet het niet zoveel zijn. Ontmoeten, daar gaat het toch om. En als ieder iets zelfgemaakts meeneemt, al dan niet in een bepaald thema, is er al onmiddellijk dat tikkeltje meer. Ben benieuwd naar wat je ervan maakt! En als je hulp nodig hebt, laat dan maar weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, dat zou ik wel zien zitten...ik vond de Blogameetup heel leuk, maar té groot, je had inderdaad niet de tijd om met iedereen te babbelen. Ik zou het liefst met blogsters allerhand babbelen met een hapje&drankje erbij (ik naai namelijk niet). En Antwerpen...super! Laat maar weten als je hulp nodig hebt met organiseren! :-)

  Liefs, Saartje
  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat lijkt me een leuk idee. Ik ben zelf vooral een haakster, dus wat mij betreft mogen er allerhande bloggers zijn :-) Antwerpen vind ik ook tof, en als ze er goeie koffie hebben al helemaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 1A, 2D please :-) Ik was ziek met de blogmeetup, en zou ook vooral met naaistertjes babbelen, vandaard :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vond elk idee en elke uitvoering goed, ik wil alles wel 😀. Ik heb ergens het idee van 'speeddaten' gelezen, vond ik ook heel leuk, dan kan je echt is met iedereen spreken. Wat je ook doet, als ik kan en er geraak kom ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Keitof! Als dat na de examens is, kom ik graag af!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lijkt mij ook een superidee! Ik zou enkel voor de naaiblogs gaan om het kleinschaliger te houden. Antwerpen is perfect, en een hapje en drankje hoort er gewoon bij. (So Popo Sew)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. gewoon ergens samenkomen, café, zaaltje, maakt niet uit: lekker informeel zonder dat er iets speciaals te doen is :) gewoon kletsen :)

  BeantwoordenVerwijderen