wedstrijd Stoffemiekes

Vandaag ging ik bij mijn Kialapunt dé doos halen van de Stoffemiekeswedstrijd. Als een klein kind pakte ik elk zakje afzonderlijk met evenveel enthousiasme uit.

Wat zat er nu uiteindelijk allemaal in?

* Bonnen van stoffenwinkels, met een totale waarde van 140 euro! Er was een bon van Daaidieka, de Bonte Boom, Mirabelle, Liesellove, Madeline de Stoffenmadam en miss Madelief
* Een bon voor het Telmapatroon van Vintage en Retro Naaipatronen
* Een stofje en kamsnaps van Bolletjeseend
* Het Cascadellypatroon en een tricot stofje daarvoor
* Een patroon voor een tas, met stofjes ervoor, biaisband en twee opstrijkapplicaties. En natuurlijk niet te vergeten, de Stoffemiekes button! :)
* Het boek van Remi en Cosette
* een geflockt body'tje voor de toekomstige spruit
* een aantal vellen flexfolie en flockfolie

Ik kan echt naar al dat moois blijven kijken en glimlachen :)

Mijn vriend kon een glimlach niet onderdrukken bij het zien van die bonnen van stoffenwinkels. Laat dat nu net een kleine verslaving van mij zijn... En ik ga écht proberen om alleen bij deze winkels nog stofjes te bestellen! Allé, misschien zal ik nog wel af en toe eens naar Kapellen moeten voor de bijpassende kleurtjes enzo, maar zo heb ik er weer een voornemen bij.

Nog een dikke dankjewel aan de Stoffemiekes voor het organiseren van zo'n leuke wedstrijd en een speciale vermelding voor Sandra, die er ook nog eens veel werk in heeft gestoken om overal mijn naam op te schrijven, in zakjes te steken en op te sturen! 
6 opmerkingen