een einde, een begin

Deze week gaat Sam voor de laatste keren naar de crèche. Op 1 september start ze immers op school, spannend!

Ze zat vooral in het klasje van Steffi, en voor Steffi maakte ik een Elisanna tasje. Ik volgde het patroon helemaal, alleen voorzag ik binnenin nog een klein zakje voor bv. gsm of ander kleinood.


Het zakje vul ik met lekkers voor de andere leden van het personeel, want uiteindelijk heeft iedereen ervoor gezorgd dat Sam er zich goed voelde!

Voor de crèche zelf (en vooral voor de juf van de grotere kinderen, waar Sam ook vaak speelde), maakte ik nog een vlaggenlijn. Deze kunnen ze bij meerdere gelegenheden gebruiken.En de start van het nieuwe schooljaar roept ook hier. Naast het voorbereidingswerk, moet ik ook een agenda bestellen, cursusblokken kopen, rode balpennen controleren... :)
Van Jessie kreeg ik nog een sticker, die perfect past op mijn grijs/oranje leraarsplanner:
achterzijde

voorzijde, hier steek ik meestal een foto :)

Ik maakte voor Tijs en Lars ook pennenzakjes om het schooljaar goed te starten. Hun mama naait ook mooie dingen, maar heeft een heilige schrik van ritsen :)
pennenzakken voor stoere jongens!


4 opmerkingen

 1. Dat tasje is om op te eten !
  De leraarsquote is ook héél mooi en héél waar !
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Past inderdaad geweldig goed op die planner!
  Trouwens euh... content van die Leraarsplanner? Ik heb die Leraarsagenda van Kima nog maar eens besteld maar helemaal perfect vind ik 'm niet. Ik ben dan ook veeleisend - naar 't schijnt. :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb die al vanaf mijn eerste schooljaar (start nu mijn 11e...) en ben er heel tevreden van, heeft alles wat ik nodig heb. Als je wilt, stuur ik wel eens wat fotootjes door?

   Verwijderen
 3. Ola, had je opmerking niet in de smiezen. Fotootjes? Yes, please :-)

  BeantwoordenVerwijderen