Kamille van Fibremood

Een tijdje geleden kreeg ik een uitnodiging voor de high tea van Fibremood in mijn mailbox.
Ik besloot erop in te gaan omdat ik wel erg nieuwsgierig was naar dat nieuwe magazine en wie daar eigenlijk allemaal achter zat.

 Op de Facebookpagina van de 'Secret Sewciety' stelde iemand voor om dan allemaal een Fibremood kledingstuk te dragen. Toen moest ik dus nog uit mijn sloffen schieten, want al lagen de twee boekjes dan al in mijn kast te blinken, ik maakte er nog niets uit.

Tot die dag uiteraard. Ik ging naar de High Tea en droeg mijn Kamillejurk.
Een jurk uit nicky velours, die snel klaar is en die je niet moet omzomen om af te werken, ideaal! Ik zie net met het posten van de foto's dat mijn wrong toch niet perfect is en dat er een stukje van de achterkant van de stof komt piepen... maar wat zeggen ze weer? Perfection is overrated? :pIk ben alvast grote fan van deze jurk en mijn bewondering voor de weinige dames achter Fibremood is enkel maar gegroeid. Ook uit het derde magazine maakte ik al iets (ik kreeg het patroontje wel wat vroeger in de bus als abonnee). Dat blogbericht plan ik voor woensdag in! Tot dan?

PS:
Patroon: Kamille jurk uit Fibremood magazine 2
Stof: donkerblauwe nicky velours van Olive  


5 opmerkingen

 1. Staat je prachtig, dat geknobbeld ding ;).
  Ik kon er jammer genoeg niet bij zijn, maar het zag er mij een fijne namiddag uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. helaas kon ik er die dag niet bij zijn. Je staat trouwens prachtig met je Kamille, ik maakte deze jurk ook maar probeerde de randjes toch af te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie jurk !! Prachtig in die Nicky Velours. Ik kon er spijtig genoeg ook niet bij zijn. Hopelijk komt er nog eens een volgende keer...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige jurk! Staat je super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super, ik ben erg nieuwsgierig.. Heb al veel langs zien komen op FB inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen