Knipmode top


Deze zomer was echt al wel een zomer om U tegen te zeggen, toch? Mijn lange broek moest ik pas vorige week weer uit de kast halen, dus dat vond ik de ideale gelegenheid om mijn nieuwe top erop aan te doen. 

Maandag bezochten we Apenheul, in Apeldoorn. Aapjes die los lopen tussen de bezoekers, het blijft een wonderbaarlijke ervaring! Dit was een beetje onderweg naar onze bestemming voor overnachting, die ik boekte via sprs.me (de eerste en tevens ook wel laatste keer...)

 De top was wél een succes, het is een patroon uit Knipmode, dat ik al eens gebruikte voor dit truitje, maar nu hield ik me echt 100% aan het originele patroon. De watervalhals valt soms nog wat 'raar' en je moet uitkijken hoe je bukt, maar ik vind hem wel zalig lekker zitten :)


 
PS:
Patroon: uit Knipmode april 2014
Stof: Hoogboom, Kapellen

10 opmerkingen

 1. Oh Oh je staat er super mee. Sloeg het zo tegen om zo een reis te boeken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goh het is heel duur voor wat het maar is. Het enige dat zij doen is een overnachting boeken en je betaalt er 300 euro voor. Achteraf onze b&b eens opgezocht en zij vroegen 230 met ontbijt bij. Wat ik er ook niet aan zou geven hoor...

   Verwijderen
 2. die lange broek haalde ik pas deze week uit de kast. Ideaal voor topjes nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer een toffe versie !! Ik maakte er ondertussen ook eentje, maar die moet nog op de blog (en uit de kast) komen, want de reeds gemaakte foto's zijn niet echt geslaagd (combinatie met een rok). Ik zal dan ook maar de lange broek uithalen zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof patroon, zo te zien, heel leuk gedaan!!

  Oh, die sprs.me, ik was daar eigenlijk al benieuwd naar... via de gesponsorde bloggers zag er dat fantastisch uit, maar het was me niet helemaal duidelijk wat je voor dat geld krijgt, want idd, het is nogal prijzig en je weet niet eens wat je te wachten staat (wat het natuurlijk net speciaal maakt natuurlijk). Maar als ik het goed begrijp horen de uitstappen niet bij de boeking?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, zij regelen enkel de overnachting. Heel erg jammer wel, maar we hebben besloten elkaar wel es te verrassen, maar dan zelf opzoekwerk te verrichten ;)

   Verwijderen
 5. Goh ja, dan vind ik het wel duur... mijn hersens hadden de verkeerde conclusie gemaakt door de stories van de bloggers dat het een all-in verrassing was, dus ook de uitstapjes. Dan kan je idd beter op zo'n manier werken, of een goede vriend ofzo laten boeken ;) Merci voor de uitleg!

  BeantwoordenVerwijderen