een superschattig jurkje en een turnzakje

De kindjes die in onze vriendenkring iets later dan Noa zijn geboren, heb ik een beetje verwaarloosd op cadeaugebied. Daar moest en zou verandering in komen!

Ik maak mijn cadeautjes heel graag zelf, maar zou het liever niet hebben dat door mijn stofkeuze ofzo een cadeau ergens in een kast belandt. Daarom dat ik tegenwoordig nog al eens durf een mailtje te sturen met foto's van wat stofjes en dat de mama mag kiezen.

De mama van Féline mocht zelfs een voorstel voor een cadeautje doen :) Ze kreeg voor haar eerste dochter Fenna van mij o.a. een turnzakje en sms'te dat die zeer vaak gebruikt werd en dat ik voor de rest mocht kiezen, dat Féline nu maatje 68 droeg.

Het turnzakje had ik snel klaar. Het was al even geleden, maar ik herinnerde mij dat ik vroeger deze tutorial had gebruikt, vooral voor de lintjes en het koordje. De zak zelf is bij mij gewoon simpel zonder zakjes of rits. Voor de binnenstof gebruikte ik een kussensloop van Zeeman. Het koord kocht ik bij Topknop.


Van stofjes voor de 'andere creatie' koos ze er ook twee uit, waarvan ik dan nog eens de schattigste koos :) Het stofje kocht ik een tijd geleden op de stoffenverkoop bij Deborah van toertjes en pateekes.

Ik bladerde door mijn Ottobres en kwam een superschattig kleedje tegen. Ik twijfelde nog even over het pyjamagehalte in combinatie met de stof, maar ik kon de verleiding niet weerstaan en oh, nu vind ik het zelfs een beetje zonde dat ik het niet zelf kan houden! :)
voorzijde
close-up voorzijde
achterzijde
Vinden jullie het ook zo cute?
Het patroon van het jurkje is te vinden in Ottobre 4/2015, patroon 3: Classic stripes

4 opmerkingen