frustratie door lege wc-rolletjes

Gaat ze nu echt schrijven over lege wc-rolletjes?
Ja! Frustraties worden het best van je afgeschreven en ik deed dat nog niet, dus bij deze.

Wat mij af en toe echt deed fronsen vorig jaar was het aantreffen van een leeg wc-rolletje als ik naar toilet ging (o.a.) op mijn werk.

Je moet weten, ik werk op een secundaire school, en ga daar naar toiletten voor personeel. Je zou dan denken, allemaal gelijkgestemde zielen, allemaal volwassenen, die best wel een rolletje kunnen vervangen. Maar toch stuitte ik regelmatig op een toilet waar ik zoiets aantrof als ik naar links of rechts keek:
En dan dacht ik elke keer: "Echt??" Zijn er dan mensen die redeneren dat 'andere mensen dat wel zullen doen'? Waarom niet even zelf een nieuw rolletje hangen? Want die liggen er elke keer hoor. 't Is niet dat het papier dan op is hè - dat zou ik nog begrijpen - maar de volle wc-rolletjes liggen in hetzelfde hokje, gewoon even achter je reiken.

Dan ontsnapt er een zucht bij mij. Want ik doe dat elke keer als vanzelfsprekend. Als je dat laatste velletje opmaakt, hang je een nieuwe. Punt. Andere lijn.

Bij deze dus een oproep: doe dat gewoon effe zelf, ok?

Ik dank jullie :D

8 opmerkingen

 1. Haha, ik ken dat! Ik ergerde er mij ook aan op het werk. Of dan nemen ze een nieuwe rol en dan zetten ze die gewoon op de grond. Zucht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's een gekende! Hier in huis kan ik mij daar ook aan ergeren, hebben mijn huisgenoten dan zo weinig respect voor elkaar? Grrrrr ipv zucht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij ons op het werk gaat dat niet. Die wc-rolhouders zijn op slot. Hatelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha hier ook regelmatig een discussiepuntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha ik ken dat gevoel en bij ons thuis is het de man des huizes die de rol altijd van de houder haalt en dan gewoon terug zet op de tablet of op de wc ipv op die houder. Ik moet mij erg in houden of ik maak eens een sticker voor op het klepje van de wchouder

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, ZALIG blogbericht!
  Bij ons is het ook zeer droevig gesteld, onbegrijpelijk hoeveel vrouwen de WC "vuil" achterlaten. Ik heb er soms ZO genoeg van om de vuiligheid van een ander op te kuisen omdat je bijna de WC niet uitdurft uit schrik dat jij de naam krijgt om de "vuile" te zijn haha. Lang leve deze oproep. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen