Midzomerswap - wat ik kreeg :)

Vandaag stond er een hele dag verbeteren op het programma. Ben er eindelijk mee klaar, dus tijd om te bloggen over wat voor prachtige dingen er in mijn pakje zaten.

Toeval wou dat Jessie en ik aan elkaar gematcht waren. Dat was oorspronkelijk niet de bedoeling, maar met 113 deelnemers natuurlijk niet te vermijden. Ik vind het eigenlijk super, zo heb je echt het gevoel dat je die persoon beter leert kennen. Ik ga haar ook zeker blijven volgen.

In mijn doos zat:
- een mooi tasje met uiltjes dat zeker van pas gaat komen. Mijn dochter is er al de hele dag naar aan 't loeren, maar voorlopig is het nog 'all mine!'

- een zakdoekenhoesje, ook met uiltjes

- een pennenzak uit een mooi stofje, dat verwijst naar Engeland, met mijn naam erop geflockt. Super!

- een stoffen envelopje uit hetzelfde stofje met beloningsstickers en labeltjes in.

- een kaartenmapje, altijd handig! Mijn portefeuille is altijd zo dik van de kaartjes, nu kan ik er een paar versteken :)

- een schildpadspeldenkussen, dat mijn dochter momenteel al aangeslagen heeft ("mijn shilpadje"). Binnen een paar dagen probeer ik dat wel van haar speelgoedbak te laten verhuizen naar mijn naaikoffer :)

- Een kaft waar ze met de Cameo een grote sticker voor heeft gemaakt. Zalig! Daar gaat mijn werkboek Engels volgend jaar z├ęker inzitten!

Ik ben echt heel tevreden met mijn pakketje en ga alles zeker gebruiken!  Dankjewel Jessie!5 opmerkingen

  1. Heel mooi hoor.ik had het al bewonder op Jessie haar blog.Zij kreeg ook iets heel moois van jou hoor. Leuk he swappen.Ik verlang al naar de volgende

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuk concept! Jammer dat ik hier niet van afwist.

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen