afwerken

Het einde van het schooljaar is in zicht. Als leerkracht kan ik dat niet vaak genoeg zeggen :)

Maar... dat betekent ook het einde van het schooljaar op de naailes. Ik heb mijn eerste jaar bij het CVO achter de rug.

Ik werkte mijn pyjama voor de zus verder af. Dat was een huzarenwerkje, geef mij maar kinderkleertjes, die op een avond of twee af zijn!

Uiteindelijk ben ik best wel trots op het resultaat. Het stofje heeft ze zelf gekozen, in Kapellen (voor mij nét iets te druk) en ik heb er dan bijpassende paspel en knoopjes bij gezocht.


Ik werkte ook thuis nog wat verder af. Zo was er het kleedje (patroon van de droomfabriek) dat ik een tijdje geleden voor Sam maakte. Toen had ik het verstand nog niet om dubbel om te zomen, dus hingen er allemaal rafels aan de onderkant. Gisteren dan als ontspanning tussen het verbeteren de zoom veranderd en dan ineens ook een labeltje ingenaaid. Die kreeg ik gisteren ook thuisgestuurd vanuit Hongkong. En ze zien er goed uit, dus we kunnen weer even verder!


2 opmerkingen

 1. Goed bezig! :-) Was de cursus bij cvo interessant? Krijg je dan opgelegde projecten of ben je vrij? Ik heb bij boho beginnerslessen gevolgd en ga daar in het najaar ook nog wat gaan naaien maar daar ben je vrij in wat je doet en dat vind ik leuk :-)

  Het kinderkleedje is erg mooi... gebruikte het patroon van droomfabriek ook al maar liet de elastiekjes achterwege...

  En goed dat je al een pinterest knop hebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond CVO zo niet mijn ding - opgelegde stukken die ik niet wou maken eigenlijk (schort, tas, fleece en pyjama).

  Voor volgend jaar ben ik nog op zoek naar iets. Zit nu wel in een naaiclub die om de 2 weken samenkomt, maar daar doet iedereen gewoon zijn eigen ding, zonder begeleiding van een leerkracht ofzo.

  Volgende keer zou ik het ook zonder elastiekjes maken, die blijven niet toe...

  BeantwoordenVerwijderen