Over mij

Mijn naam is Davina, maar dat had u misschien al geraden?
Ik ben een kind van de eighties, geboren in 1982 om precies te zijn. Uit mijn kinderenjaren herinner ik mij nog TV-programma's zoals Siebert, ik had een paraplu van de Snorkels en ik verzamelde ooit nog flippo's.

Ik woon in het Antwerpse, maar ben geboren in de stille Kempen, in een stad met als leuze 'je komt er, je blijft er'. Al ben ik er dan niet gebleven (ah nee, ik trok de liefde achterna naar 't stad), ik hoop er mij ooit terug te kunnen settelen.

Nik is degene die mijn hart ├ęcht veroverde en de man waarmee ik twee schatten van kinderen heb.
Onze dochter Sam is geboren op 01/02/2012.
Onze zoon Noa is geboren op 04/02/2015.

In het dagelijkse leven sta ik voor de klas; ik geef Engels en Nederlands in het secundair onderwijs, meestal in het 2e en 3e middelbaar. Voor de klas staan is een echte roeping. Af en toe wil je ze achter 't behang plakken, maar meestal zie ik ze graag hoor, mijn 'andere kindjes'.

Naaien is mijn grote passie geworden, na de geboorte van mijn dochter.  Buiten naaien ben ik al es graag bezig met mijn Cameo, speel ik toneel (al verdween dat wat op de achtergrond de laatste jaren) en verspil ik veel tijd op Social Media.

Je mag mij altijd een mailtje sturen als je een vraag hebt. Ik doe mijn best om deze zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.

Geen opmerkingen